Ειδήσεις

Συγχαρητήρια δημάρχου σε μαθητές-εκπαιδευτικούς του 1ου ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής


Τους μαθητές και καθηγητές του 1ου ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Λάρισας, που απέσπασαν το πρώτο πανελλήνιο δραματουργικής έκφρασης και το 3ο βραβείο εικαστικής έκφρασης, στην εκστρατεία «Free Mobitily» συνεχάρη ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους.
Οι μαθητές Γεώργιος Φλώρος, Ελένη Θεοχάρη, Χαρίκλεια Χαντζούλη, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, Βασιλική Δεληθανάση, Νικολάου Γεώργιος, Τηγανής Δημήτρης με συντονιστές του εκπαιδευτικούς κ.κ. Ευαγγελία Μπαλάφα, Ευαγγελία Τασούλα και Αγάπη Χαρακοπούλου και Χαράλαμπο Χαρίτο, περιέγραψαν στο δήμαρχο τις εργασίες που κατέθεσαν στο διαγωνισμό για την ελεύθερη πρόσβαση και την ανεμπόδιστη μετακίνηση. Σημειώνεται ότι με τις εργασίες και τις προτάσεις τους οι μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό κλήθηκαν να αναδείξουν λύσεις για την αλλαγή συνθηκών και συνηθειών στην πόλη τους,, ενώ κυρίαρχο στοιχείο ήταν η στήριξη του δικαιώματος ελεύθερης μετακίνησης και ο περιορισμός του εμποδισμού στην πρόσβαση στις πόλεις.

Στη συνάντηση παρέστη και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Απόστολος Σουρλαντζής, ο οποίος ως εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων, συνόδευσε και τους μαθητές στην εκδήλωση απονομής των βραβείων τους.

Προηγούμενο άρθρο ΑΔΕΔΥ Λάρισας : Ανακοίνωση – κάλεσμα για την 48ωρη γενική απεργία
Επόμενο άρθρο Πασχαλινό γεύμα αγάπης από το Δήμο Λαρισαίων