Ειδήσεις

Δ. Λαρισαίων : Αλλαγές στα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων


Ενόψει των εορτών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς (στις 03/05) η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ενημερώνει τους Δημότες ότι, δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών της Δευτέρας και Τρίτης.
Παράλληλα, επειδή την Κυριακή του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια αποκομιδής, αλλά και το Μεγάλο Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα απολύτως αναγκαία δρομολόγια, παρακαλούνται οι Δημότες, όλες τις παραπάνω ημέρες, να επιδείξουν αυξημένη υπευθυνότητα, και να μην εκθέτουν προς αποκομιδή τα απορρίμματα, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της καθαριότητας της πόλης και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Διευκρινίζουμε ότι λόγω της ανωτέρω αλλαγής του προγράμματος, τα συνήθη προγραμματισμένα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων της Δευτέρας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, καθώς και τα αντίστοιχα προβλεπόμενα της Τρίτης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης ευχαριστεί εκ των προτέρων τους δημότες για την κατανόησή τους και για την βοήθειά τους στην προσπάθεια όλων για τη διατήρηση της καλής εικόνας της πόλης και εύχεται σε όλους τους Δημότες
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Προηγούμενο άρθρο Βραβεύσεις αθλητών και Συλλόγων της Λάρισας που διακρίθηκαν το 2015
Επόμενο άρθρο Νέα πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Φαλάνης