Ειδήσεις

Διανομή τροφίμων και παιδικά χαμόγελα


Ολοκληρώθηκε σήμερα Μεγ. Τετάρτη, η τέταρτη διανομή τροφίμων της Κοινωνικής Σύμπραξης Λάρισας στο πλαίσιο του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας» για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η διανομή ξεκίνησε την Μ. Δευτέρα.
Τα προϊόντα τα οποία διανεμήθηκαν είναι φακές, φασόλια, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, μακαρόνια, τοματοπελτές, κοτόπουλο και φρούτα.
Παράλληλα, διανύοντας τη Μεγάλη Εβδομάδα, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τους υπεύθυνους διδασκαλίας των τμημάτων ζωγραφικής και εφαρμοσμένων τεχνών των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου, υλοποίησαν πρωινό υπαίθριο δημιουργικό εργαστήρι για τα παιδιά των ωφελουμένων του προγράμματος.
Συγκεκριμένα, το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Σταθμού μαζί με τα παιδιά κατασκεύασαν πασχαλινές λαμπάδες όπου είχαν τη δυνατότητα να τις πάρουν μαζί τους, απασχολήθηκαν σχεδιάζοντας πασχαλινά μοτίβα και χάρτινες κατασκευές όπου και στόλισαν τον εξωτερικό χώρο, δημιούργησαν σελιδοδείκτες και άλλες πασχαλινές κατασκευές. Η δράση ολοκληρώθηκε, προσφέροντας σε όλους γλυκά και μικρά κεράσματα. Παράλληλα οι ενήλικες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προγράμματα και τις δράσεις προς υλοποίηση καθώς και να δηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους.
Στο χώρο της διανομής βρέθηκαν εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, από το Δήμο Λαρισαίων ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης καθώς και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Πρόνοιας κ. Μιχάλης Αναστασίου.

Προηγούμενο άρθρο Στην Ιορδανία η χορευτική ομάδα της Εξωραϊστικής Λέσχης Φιλιππούπολης
Επόμενο άρθρο Ενημερωτική συνάντηση Θεσσαλών βουλευτών με τον Υφ. Οικονομίας