Ειδήσεις

Παιδική γιορτή παραμυθιού


Το Σωματείο Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Λ. προσκαλεί τα μέλη του στη χορογραφημένη παρουσίαση του μουσικού παραμυθιού, που υπογράφει η παιδαγωγός & συγγραφέας Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου με τίτλο: «στου ονείρου μου την άκρη… φιλία έχω και αγάπη» για την αξία της φιλίας και το σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Συντελεστές της παράστασης είναι και οι κ.κ.: Α. Πουλούλη [μουσική], Ν. Λεωνίδου [εικονογραφίες] και Δ. & Ε. Κολτσίδα [χορογραφίες]. Στη συντροφιά μας η μουσικός Ν. Κουκουλοπούλου & νεαρές χορεύτριες της Σχολής Χορού Κολτσίδα. Θα προλογίσει η κοινωνιολόγος Δ. Τριπολίτου.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00 στο χώρο του club ΜΥΛΟΣ 1927 και θ’ αποτελέσει ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών, με τρόπο διαδραστικό… γιατί όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα παιδί…

Απευθύνουμε πρόσκληση σ’ όλα τα μέλη μας & τις οικογένειές τους για ένα τρίωρο με χορό, τραγούδια & φαντασία στο Μύλο 1927 και άλλες εκπλήξεις… για να ευχηθούμε, όλοι μαζί, συντροφιά: «ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!»

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων θεωρεί, πως ταυτόχρονα με τις εργασιακές – οικονομικές διεκδικήσεις, υπάρχει η ανάγκη επαφής και γνωριμίας με πολιτιστικά δρώμενα πρώτα και κύρια για τα παιδιά μας.

Προηγούμενο άρθρο Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής «Πορεία προς τα Θείο Πάθος» από το ΣΩΛ και τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου
Επόμενο άρθρο Μάξιμος : Καλλιέργεια φορολογικής συνείδησης από το σχολείο