Καλύτερη πρόσβαση, εξυπηρέτηση και εικόνα στο Π.Γ.Ν. Λάρισας

09 Απριλίου 2016

Το Σωματείο Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Λ. συμμετέχει ενεργά στο πλαίσιο βελτίωσης της καθημερινότητας των Μελών του αλλά και των εξυπηρετούμενων πολιτών και επισκεπτών.

Σε συνέχεια της από 28-03-2016 συνάντησης του Προέδρου κ. Λαρίση Κ. και Γενικού Γραμματέα κ. Νάκου Χ. με τον Πρόεδρο του Κ.Τ.Ε.Α.Λ. Λάρισας κ. Σακελλαρίου Μ. [πληροφορίες εδώ], σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των προαναφερθέντων με τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας, αστικής ανάπτυξης και Υποδομών κ. Μαββίδη Δ., ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Στην αυτοψία, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Κεντρικής Πύλης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου συμμετείχε και η Αντιπρόεδρος κ. Τσολάκη Αικ..

Μεταξύ των άλλων δρομολογούνται οι πρώτες παρεμβάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων και των επισκεπτών: στάση αποβίβασης στο Π.Γ.Ν.Λ., μεταφορά σε νέο σημείο της στάσης επιβίβασης από το Π.Γ.Ν.Λ., νέο στέγαστρο αναμονής επιβατών με παγκάκι/α, πίνακα με χάρτη του δικτύου του Κ.Τ.Ε.Α.Λ. Λάρισας, πληροφορίες δρομολογίων αστικού Νο 4, αύξηση προσβασιμότητας ατόμων με κινητικές αναπηρίες και με καρότσια παίδων από/προς στάσεις.

Επισημαίνεται, ότι μεταξύ των προτάσεων του Σωματείου Εργαζομένων [πληροφορίες εδώ και εδώ], που κατατέθηκαν και στο πλαίσιο της Μελέτης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου, είναι και η αστική σύνδεση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και με άλλα σημεία ενδιαφέροντος, όπως λ.χ.: ο σταθμός του Ο.Σ.Ε..

Μετά τη συνάντηση το Σωματείο, απηύθυνε επιστολή προς τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού με αντικείμενο τον εξωτερικό χώρο στάθμευσης για το προσωπικό του Νοσοκομείου, που τους τελευταίους μήνες έχει εξελιχθεί σε γολγοθά για τους συναδέλφους [όλη επιστολή εδώ].

Το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και της εικόνας στο Νοσοκομείο μας, θα συμβάλλει τα μέγιστα για την υλοποίηση κι άλλων παρεμβάσεων, που θα αλλάξουν την καθημερινότητα των συναδέλφων μας.

Για το Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Λ.

ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Πρόεδρος

NΑΚΟΣ Θ.Μ. ΧΡΗΣΤΟΣ
Γενικός Γραμματέας

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


    None Found
Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC