Ειδήσεις

Ενημέρωση της ΝΟΔΕ Λάρισας για τις εκλογές της Κυριακής


Η ΝΟΔΕ Λάρισας υπενθυμίζει ότι την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρες 10:00-19:00 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξή των Προέδρων των ΔΗΜΤΟ, των μελών των ΔΗΜΤΕ και των Αντιπροσώπων για το Εθνικό Συνέδριο.
Για την εκλογή του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο., τίθεται μόνον ένας (1) σταυρός προτίμησης.
Για την εκλογή των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε., έως και τρεις (3) σταυροί προτίμησης.
Για την εκλογή των αντιπροσώπων (συνέδρων) των Νομαρχιακών Οργανώσεων για το Εθνικό Συνέδριο, τίθενται σταυροί προτίμησης ως εξής :
Μικτό: έως και τρεις (3) σταυροί προτίμησης.
Γυναικών: μόνον ένας (1) σταυρός προτίμησης.
Δικαίωμα εκλέγειν σε κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση έχουν:
1)Τα παλαιά μέλη του κόμματος που επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα και ψήφισαν κατά την εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

2)Τα νέα μέλη του κόμματος που εγγράφηκαν σ’ αυτό και ψήφισαν κατά την εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

3)Τα παλαιά μέλη του κόμματος που δεν συμμετείχαν μεν στην εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα, έως την 11η Μαρτίου 2016, μέσω της ειδικής φόρμας επαναβεβαίωσης που είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος www.nd.gr και κατέβαλαν την χρηματική συνδρομή των τριών ευρώ (€ 3) στον τραπεζικό λογαριασμό του κόμματος.

4)Τα νέα μέλη του κόμματος που εγγράφηκαν σ’ αυτό έως την 11η Μαρτίου 2016, μέσω της ειδικής φόρμας εγγραφής νέου μέλους που είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος www.nd.gr και κατέβαλαν την χρηματική συνδρομή των τριών ευρώ (€ 3) στον τραπεζικό λογαριασμό του κόμματος.

Τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. που:
Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Κατοικούν, σπουδάζουν ή εργάζονται στην περιοχή ευθύνης της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης.

Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν είναι η εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης.

Εκλογικά κέντρα:

Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις (ΔΗΜ.Τ.Ο.):
Φαρσάλων: ΚΑΠΗ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ)
Τυρνάβου: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΕΙΟ (ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΕΩΣ)
Ελασσόνος: ΚΕΔΕ (ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ 1)
Τεμπών: ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ)
Κιλελέρ: ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ
Λάρισας: 1o ΛΥΚΕΙΟ (ΑΝΘ.ΓΑΖΗ & ΗΠΕΙΡΟΥ )
Αγιάς: ΚΕΠ ΑΓΙΑΣ (25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 20)

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπή, δυνάμει εντάλματος σύλληψης
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση έρευνας για το προσφυγικό από την ΕΝΠΕ