Ειδήσεις

Στο Ναύπλιο η νεανική χορωδία musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας


Στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου θα βρεθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου 2016 η Παιδική – Νεανική Χορωδία “musicArte”του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας όπου θα λάβει μέρος στο 2ο Φεστιβάλ παιδικών – νεανικών – μαθητικών χορωδιών και μουσικών συνόλων που διοργανώνει η ARTIVA CulturalManagement&Advertising και ο δήμος Ναυπλίου στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου.
Παιδιά, νέοι και νέες, θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια γιορτή πολιτισμού και θα ταξιδέψουν το κοινό μελωδικά σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τη δεύτερη διοργάνωση όπου φιλοδοξεί να γίνει θεσμός όπως το αντίστοιχο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA διεθνές χορωδιακό Φεστιβάλ. Το YOUTH MUSIC FESTIVAL καθιερώνεται ως ένα ακόμα επιτυχημένο μουσικό – πολιτιστικό γεγονός για το Δήμο Ναυπλιέων αλλά και για όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη του Ναυπλίου, την ιστορία του, την ομορφιά του και μέσω του χορωδιακού τραγουδιού να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.
Το νεανικό (προχωρημένο) χορωδιακό τμήμα “musicArte” τουΜουσικού Συλλόγου Ελασσόναςθα παρουσιάσει ένα αρκετά απαιτητικό και ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τρίφωνη επεξεργασία συνοδεία πιάνου. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Προηγούμενο άρθρο Εβδομάδα δράσεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώνεται αύριο η διανομή αγαθών μέσω του ΤΕΒΑ