Ειδήσεις

Τελετή επιμνημόσυνης δέησης υπέρ των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος


Τελετή επιμνημόσυνης δέησης υπέρ των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Λάρισα, στο παρεκκλήσι του Αγ. Αρτεμίου, που βρίσκεται στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας.
Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος.
Μετά το πέρας της τελετής, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα σε αστυνομικό που τραυματίστηκε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, οι Βουλευτές Λάρισας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κ. Χρήστος Κέλλας και κ. Κατσιαντώνης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης Δημήτριος, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος Καραμαλάκης Μιχαήλ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Κοτσιάφτης Δημήτριος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας Αστυνομικός Διευθυντής Αγάκος Γεώργιος, καθώς επίσης εκπρόσωποι του Αρχηγείου της Τακτικής Αεροπορίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.
Παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας, ο Πρόεδρος της Ένωσης των Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αποστράτων Ελληνικής Χωροφυλακής, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών φορέων, λοιπό αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό.

Προηγούμενο άρθρο Έκλεψε αυτοκίνητο από την Καλαμπάκα και πιάστηκε στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Το ΤΕΙ Θεσσαλίας για το προσφυγικό ζήτημα