Ειδήσεις

ΣΘΕΒ : Σχεδιασμός Εξαγωγικής Στρατηγικής


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών προτίθεται να διοργανώσει ένα διήμερο εξειδικευμένο, πρακτικό, επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Σχεδιασμός Εξαγωγικής Στρατηγικής» για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 12 ωρών.
Μέσα από το σεμινάριο οι εκπαιδευόμενοι θα κατανοήσουν την ανάγκη και τους τρόπους σχεδιασμού της εξαγωγικής στρατηγικής, ώστε να μπορούν να στοχεύουν, να οργανώνουν και να υλοποιούν στοχευόμενα προγράμματα εξαγωγικού μάρκετινγκ. Ταυτόχρονα θα εμβαθύνουν στις θεμελιώδεις αρχές και στους κανόνες του διεθνούς εμπορίου, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν με ευελιξία τα εργαλεία του διεθνούς μάρκετινγκ στις καθημερινές τους συναλλαγές.
Θα προωθούν επιδέξια τις πολιτικές της επιχείρησης διατηρώντας συγχρόνως καλές σχέσεις χωρίς να διαταράσσεται η καλή επικοινωνία
Θα γνωρίζουν να προετοιμάζουν, να αναλύουν, να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν επιδέξια τεχνικές που οδηγούν στις συμφέρουσες συμφωνίες
Θα διακρίνουν συναισθήματα και θα τα χρησιμοποιούν έξυπνα και αποτελεσματικά
Θα ξεπερνούν εμπόδια ακόμα και όταν οι καταστάσεις δεν είναι όπως τις θέλουν
Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η ενδυνάμωση της εξαγωγικής δύναμης των επιχειρήσεων, ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη διαφήμιση της επιχείρησης στο Εξωτερικό, καθώς επίσης να βελτιωθεί η οικονομική δραστηριότητα και να ανθίσει η οικονομία της περιοχής μας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη τμήματος πωλήσεων και εξαγωγών.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αναλυτικές σημειώσεις και Βεβαίωση παρακολούθησης

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις 1 & 3 /03/2016 (Τρίτη & Πέμπτη17:00-22:00) στον ΣΘΕΒ, Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας, 1oς όροφος, Λάρισα

Εισηγητής του προγράμματος θα είναι η κα. Ρούλα Παππά, Ειδικές γνώσεις στις εισαγωγές & στις εξαγωγές προϊόντων, ιδιωτική συμβουλευτική σε εξαγωγικές επιχειρήσεις Τροφίμων, σε εταιρεία κατασκευής αγροτικών μηχανημάτων και σε βιομηχανία κατασκευών.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα επιχορήγησης όλου του κόστους του σεμιναρίου κάνοντας χρήση του πόρου της εργοδοτικής εισφοράς 0,24% του (Λ.Α.Ε.Κ.) μέσω του ΟΑΕΔ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής και τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ τηλ. 2410-555507 (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας) μέχρι και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016.

Προηγούμενο άρθρο Γιορτάζονται οι Απόκριες σε 35 κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Αισθήματα και συναισθήματα πλημμύρησαν τη Στέγη Αλληλεγγύης των ΕΝ.ΠΟ.Λ.