Ειδήσεις

Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης στη Λάρισα


Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 29χρονος, μια 31χρονη και μια 26χρονη, καθώς και ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους ανωτέρω σε περιοχές της Λάρισας και του Βόλου, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας τους εντόπισαν να κινούνται με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και πραγματοποίησαν έλεγχο.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο φανάρι του μια συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (418) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Από την κατοχή των τεσσάρων δραστών κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ, καθώς επίσης κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα.
Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο Σε εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό το χορευτικό συγκρότημα της Νίκαιας
Επόμενο άρθρο Μάξιμος : Οι δηλώσεις Φίλη υπονομεύουν τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας