Ειδήσεις

«Οι Πέμπτες…αλλιώς» στη Στέγη των Ενεργών Πολιτών Λάρισας


Την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 18.30 θα διεξαχθεί άλλο ένα ενδιαφέρον βιωματικό σεμινάριο στην Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας (Παναγούλη 37).
Η κοινωνιολόγος κ. Διονυσία Τριπολίτου, στα πλαίσια της συνεργασίας των Ενεργών Πολιτών Λάρισας με τον Σύλλογο Ελλήνων Κοινωνιολόγων Ν. Λάρισας, επανέρχεται για να αναλύσουμε τις κοινωνικά παραδεκτές συμπεριφορές μέσα από τις οποίες στραγγαλίζουμε τα αυτούσια αισθήματα μας.
Όταν ήμασταν παιδιά βιαστήκαμε να μεγαλώσουμε, κλείσαμε με αλαζονεία την πόρτα στο παιδί που είναι μέσα μας. Είναι άραγε αργά να του προσφέρουμε όλα όσα έχει στερηθεί; Υπάρχει τρόπος να δούμε ως ενήλικες τον κόσμο με τα μάτια ενός παιδιού; Το παραμελημένο παιδί μέσα μας, είναι η πνευματική μας χρεοκοπία που μεταλλάσσεται σε κοινωνική χρεοκοπία. Ίσως δεν είναι αργά, ίσως έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να αλλάξουμε και να μετασχηματίσουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε.
Η συζήτηση θα εξελιχθεί μέσα από ένα βιωματικό σεμινάριο μεθοδολογίας της σκέψης, γιατί… βλέπουμε όπως νοιώθουμε και κάνουμε ότι σκεφτόμαστε.
Ο στόχος μας είναι να καθορίσουμε εμείς οι ίδιοι τις εξελίξεις.
Η ζωή είναι στα χέρια μας!
Η συνάντηση απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν και μπορούν να αναφωνήσουν: Αλλά-ΖΩ! !
Είσοδος ελεύθερη !

Προηγούμενο άρθρο Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τεμπών για το προσφυγικό
Επόμενο άρθρο Κέλλας: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους αγρότες ως ιθαγενείς