Ειδήσεις

Εκδήλωση της ΛΑΕ Λάρισας για το ασφαλιστικό


Εκδήλωση-συζήτηση πραγματοποιεί η Λαϊκή Ενότητα Λάρισας, με ομιλητές τον Δημήτρη Στρατούλη, πρώην υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Γιώργο Ρωμανιά, πρώην ΓΓ Κοινωνικών Ασφαλίσεων την Παρασκευή 04/03/2016, στις 8:00μμ, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη Νομαρχία.
Οι προωθούμενες προτάσεις της Κυβέρνησης, που οδηγούν στην πλήρη κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων, συναντούν την αποφασιστική αντίσταση ολόκληρου του Ελληνικού λαού.
Οι πρωτοφανείς σε μαζικότητα απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα,οι μεγάλες κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου, των αυτοαπασχολούμενων και των ελεύθερων επαγγελματιών, αποδεικνύουν την αποφασιστικότητα όλων των κοινωνικών ομάδων ν’ αντισταθούν και να μην αφήσουν να περάσουν οι αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις.
Ρυθμίσεις που έχουν ως βάση τις περικοπές που προβλέπει το 3ο μνημόνιο και που ψηφίστηκαν από όλα τα κόμματα της μνημονιακής αντιπολίτευσης και την Ένωση Κεντρώων, που τώρα διαμαρτύρονται, τάχα, υποκριτικά.
Ρυθμίσεις που θα οδηγήσουν τους συνταξιούχους σε πλήρη φτωχοποίηση, τους εργαζόμενους σε νέες μειώσεις των μισθών τους, και τους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους αγρότες σε έξοδο από το επάγγελμά τους και σε ανεργία.
Η εντεινόμενη αντίσταση του ελληνικού λαού, απέναντι στο αντιασφαλιστικόνομοσχέδιο, αποδεικνύει στην Κυβέρνηση, στους συμμάχους της και στους δανειστές,πως ο Ελληνικός Λαός στο σύνολό του παραμένει βαθύτατα αντιμνημονιακός και πως η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης δεν θα περάσει.
Όχι στην κατεδάφιση της κοινωνικής Ασφάλισης!
Κατάργηση των δολοφονικών μνημονίων και αποκατάσταση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και Δημοκρατίας!

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση για τα 12 χρόνια από την ίδρυση της Φιλαρμονικής Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Στο δήμαρχο Λαρισαίων ο νέος διοικητής ΠΥ Θεσσαλίας