Ειδήσεις

ΕΚΝΛ: Όλες και όλοι στη συγκέντρωση στις 8 Μάρτη


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, η Ενωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ), η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, η ΠΑΣΕΒΕ και το ΜΑΣ, οργανώνουν:

Συγκέντρωση την Τρίτη 8 Μάρτη, στις 7 μ.μ, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας

Καλούμε μαζικά να συμμετέχουν τα εργατικά σωματεία, σύλλογοι γυναικών, αγροτικοί σύλλογοι, σύλλογοι ΕΒΕ, σπουδαστικοί-φοιτητικοί σύλλογοι και επιτροπές αγώνα, με τα μέλη τους, ώστε να γίνει ένας ακόμα σταθμός στην κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στα βάρβαρα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης.
Καλούμε τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις γυναίκες της υπαίθρου, τις νέες γυναίκες να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την πάλη ενάντια στην πολιτική που θέτει στο στόχαστρο τα δικαιώματα στην κοινωνική ασφάλιση, τη μητρότητα, την εργασία, τον ελεύθερο χρόνο, για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.
Ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, που δημιουργούν κινδύνους για νέα γενικευμένη πολεμική αναμέτρηση στην περιοχή μας, που γεννούν πόλεμο, φτώχεια, ανεργία, προσφυγιά. Να σταματήσει τώρα το αίσχος με τους χιλιάδες πρόσφυγες, ανάμεσά τους γυναίκες, βρέφη, ασυνόδευτα παιδιά και έφηβοι, που αναγκάζονται να περπατάνε χιλιόμετρα χωρίς φαγητό, χωρίς στέγη και βασικές υποδομές υγιεινής, χωρίς πρόσβαση σε υποδομές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας.

Προηγούμενο άρθρο Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Λάρισας
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται το επισιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Κιλελέρ