Ειδήσεις

Νέο Επιχειρησιακό Κέντρο της G4S στη Λάρισα – Επένδυση ύψους 500.000 ευρώ για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας


Στην έναρξη λειτουργίας του νέου Επιχειρησιακού Κέντρου της εταιρείας στη Λάρισα, προχώρησε η G4S Cash Solutions, η κορυφαία εταιρεία στον Κλάδο Μεταφοράς και Διαχείρισης Αξιών στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου G4S, του μεγαλύτερου ομίλου ιδιωτικής ασφάλειας στον κόσμο.
Η επένδυση, που ανήλθε συνολικά στα 500.000 ευρώ, αναμένεται να συμβάλλει αποτελεσματικά στην προστασία και κατ’επέκταση στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή.
Το νέο Κέντρο, που είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας, θα στελεχώνεται από 30 άτομα, ενώ θα επιχειρούν 10 θωρακισμένα οχήματα, τα οποία θα εξυπηρετούν τις ανάγκες του πελατολογίου της εταιρείας στην περιοχή της Λάρισας και τους όμορους νομούς.
Σημειώνεται, ότι η G4S Cash Solutions, με το νέο Κέντρο στη Λάρισα, αναβαθμίζει το ευρύ δίκτυο των Επιχειρησιακών της Κέντρων στην Ελλάδα, ενώ διαθέτει και το μεγαλύτερο και αρτιότερο τεχνολογικά στόλο οχημάτων εκτελώντας περισσότερες από 800.000 επιτυχημένες διακινήσεις αξιών ετησίως, με τις μεταφερόμενες αξίες να ξεπερνούν το 50% του ετήσιου ΑΕΠ της χώρας.
Με την ευκαιρία της λειτουργίας του νέου Επιχειρησιακού Κέντρου, ο Γενικός Διευθυντής της G4S Cash Solutions, κ. Γιάννης Λυμπερόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη επένδυση επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας απόφαση να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στην ελληνική αγορά, στηρίζοντας παράλληλα τις τοπικές οικονομίες στην πράξη. Ειδικότερα, το νέο Επιχειρησιακό Κέντρο στη Λάρισα, που υλοποιήθηκε με ορίζοντα 20ετίας και παρά την παρατεταμένη ύφεση και δυσπραγία των τελευταίων ετών, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες άμεσες επενδύσεις στην περιοχή με σημαντικά οφέλη τόσο στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας όσο και στην ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων.»

Σχετικά με την G4S Ελλάδας

Η G4S, με ετήσιο τζίρο €70.000.000, είναι o μεγαλύτερος όμιλος ιδιωτικής ασφάλειας στην Ελλάδα και απασχολεί περίπου 3.000 υπαλλήλους σε 20 ελληνικές πόλεις. Η G4S με 35ετή παρουσία στη χώρα αποτελεί τον ηγέτη της αγοράς διακίνησης & διαχείρισης αξιών, των επανδρωμένων φυλάξεων αλλά και των συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης. Είναι θυγατρική της G4S plc, του μεγαλύτερου Παγκόσμιου Οργανισμού ιδιωτικής ασφάλειας. Η G4S plc είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και της Κοπεγχάγης, με ετήσιο τζίρο €9.000.000.000, και δραστηριοποιείται σε 120 χώρες με πάνω από 600.000 υπαλλήλους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.g4s.gr

Πληροφορίες για δημοσιογράφους: Βαγγέλης Τσόγκας, e-mail: vagelis.tsogkas@sigmund.gr, τηλ.6938865713

Προηγούμενο άρθρο Ν. Παπαδόπουλος: Να μην «πληρώσουν το μάρμαρο» και πάλι οι φτωχοί και οι αδύναμοι
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο ΤΕΙ Θεσσαλίας