Ειδήσεις

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Λάρισας για το συνέδριο της Ν.Δ.


Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει την πρώην Αναπληρώτρια Γραμματέα Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος κα Κρασαδάκη Ξένια και τον πρώην Πρόεδρο περιφερειακής οργάνωσης Θεσσαλίας κο Ζιαράγκα Γεώργιο για την άριστη συνεργασία μας και για τους κοινούς αγώνες που έχουμε δώσει έως σήμερα και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στην πορεία τους. Επίσης καλωσορίζει τον νέο Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος Χυτούδη Στέργιο και την νέα Πρόεδρο Περιφερειακής οργάνωσης Θεσσαλίας κα Κοπάνου Ελένη και τους εύχεται καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Η ΝΟΔΕ ενημερώνει τα μέλη της ότι με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για την διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης των τοπικών οργανώσεων, συνέδρων και θεματικών τομεαρχών της ΝΟΔΕ ενόψει του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα στις 22-24 Απριλίου 2016.

• 03/04/2016: Εκλογές για την ανάδειξη των Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο, μελών ΔΗΜ.Τ.Ε και αντιπροσώπων (συνέδρων) για το 10ο τακτικό Εθνικό Συνέδριο.
• 06/04/2016: Εκλογές για την ανάδειξη Υπευθύνων Θεματικών Τομέων.
• 17/04/2016: Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων Νομαρχιακών Οργανώσεων
Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι διαδικασίες εκλογών.

ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Η Νέα Λάρισα για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου
Επόμενο άρθρο Ερώτηση Κέλλα σε Σκουρλέτη για τα αιολικά πάρκα