Ειδήσεις

ΕΚΝΛ : Καταγγελία για διακοπή ρεύματος


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διατυμπάνιζε παλιότερα ότι κανένα σπίτι βιοπαλαιστή δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα. Σήμερα όμως προχωρά σε διακοπές ρεύματος, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, σε φτωχούς ανθρώπους και όχι σε μπαταχτσήδες, ενώ για τις μεγάλες βιομηχανίες μείωσε δραστικά την τιμή της κιλοβατώρας.
Συγκεκριμένα το ΕΚΝΛ, καταγγέλει την διακοπή του ρεύματος σε άνεργο πολύτεκνο με 9 παιδιά στον Αμπελώνα, ο οποίος πολύ καιρό άνεργος τώρα, αδυνατεί να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες της οικογένειάς του, πολύ δε περισσότερο να πληρώσει λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος.
Το ΕΚΝΛ, αξιώνει την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στον συγκεκριμένο πολύτεκνο άνεργο και σε κάθε οικογένεια ανέργου ή βιοπαλαιστή που δεν μπορεί να πληρώσει, είτε λόγω ανεργίας, είτε γιατί μειώθηκε δραστικά το εισόδημά του. Να μην γίνεται καμία διακοπή σε τέτοιες περιπτώσεις και να μειωθεί άμεσα το τιμολόγιο της ΔΕΗ κατά 50% σε άνεργους, απλήρωτους, χαμηλόμισθούς, χαμηλοσυνταξιούχους.
Καλούμε τους άνεργους, απλήρωτους και γενικότερα όσους αδυνατούν να πληρώσουν στην ΔΕΗ ή τους γίνεται διακοπή, να απευθύνονται στο ΕΚΝΛ, στα σωματεία του και στις Λαικές Επιτροπές και αγωνιστικά να διεκδικούμε αυτά τα αιτήματα.

Προηγούμενο άρθρο Παρέμβαση Αγοραστού στα πλαίσια της συνόδου της ολομέλειας της Ε.Ε. των Περιφερειών
Επόμενο άρθρο Α ΄ Κύκλος συναυλιών του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας