Ειδήσεις

Ο Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας στο Bansko της Βουλγαρίας


Ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Ελασσόνας στις 12-13 & 14 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε για μέλη και φίλους του Συλλόγου εκδρομή για Ski και Snowboard στο Bansko της Βουλγαρίας.

Το χειμερινό θέρετρο του Bansko βρίσκεται περίπου 100 χλμ. από τα σύνορα, στους πρόποδες του όρους και Εθνικού Δρυμού Pirin. Το αλπικό τοπίο συναρπάζει 925 μ. πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, όπου βρίσκεται το χωριό Bansko με το χιονοδρομικό κέντρο που είναι δημοφιλές στα Βαλκάνια και σε όλη την Ευρώπη.

Ήταν μια πραγματικά πολύ ωραία εκδρομή τόσο για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, αλλά και για όσους άλλους ακολούθησαν, καθώς το πρόγραμμα είχε και προτάσεις για ενδιαφέρουσες εκδρομές – δραστηριότητες, όπως, για παράδειγμα, εκδρομή στα τοπικά ιαματικά λουτρά που βρίσκονται στο χωριό Banya και εκδρομή στη Sofia με ξενάγηση και ελεύθερο χρόνο για βόλτες στα μαγαζιά, καφέ ή και φαγητό. Επιπλέον, οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή με πολλές επιλογές για φαγητό, ποτό, διασκέδαση.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί την εταιρεία Olympus Path, όπως και την εταιρεία L.A. Travel και ιδιαίτερα τον Σάκη τον Πιτένη για την άρτια και άψογη οργάνωση της όλης εκδρομής! Ευχαριστεί και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδρομή του Συλλόγου!

Η επόμενη εκδρομή του Συλλόγου προγραμματίζεται για το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, εφόσον υπάρξει ικανοποιητική χιονόπτωση για να πραγματοποιηθεί το τρίτο στη σειρά μάθημα του Φυτωρίου Χιονοδρομίας.

e-mail: info@xoselassonas.gr
www.xoselassonas.gr
Facebook: Χ.Ο.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Τριανταφύλλου Γεώργιος Σφήκα Βίκη
Bansko.jpg
Bansko.jpg

Προηγούμενο άρθρο Επιτροπή Μπλόκων : Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο!
Επόμενο άρθρο ΔΑΚΕ Λάρισας: Το ΠΥΣΔΕ παρανομεί