Στην κοπή της πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Χειμαδίου ο Δήμαρχος Τεμπών


Σε μια όμορφη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Χειμαδίου και παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου ,ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ακόμη ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χειμαδίου κ.Ελευθέριος Σεβδαλής, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Καρατέγος και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας . Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ αφού αντάλλαξαν ευχές ,ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τη στήριξη στο έργο τους .

Στον σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος είπε:

Δεχθείτε τις εγκάρδιες ευχές μας για καλή χρονιά με υγεία ,δύναμη, υπομονή ,καρτερία και αιδιοδοξία .Ζούμε σε δύσκολους καιρούς και θα πρέπει να βρούμε το σθένος και την γενναιότητα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες στις οποίες βιώνουμε.
Το σθένος και την γενναιότητα θα μπορέσουμε να την βρουμε οταν εμπιστευθούμε τις τοπικές κοινωνίες και τους ανθρώπους που προσφέρουν σε αυτές .
Φωτεινό παράδειγμα ειναι ο Μορφωτικός Σύλλογος Χειμαδίου που εχει δύο χρόνια που συστάθηκε και εχει μια δυναμική η οποία ειναι αξιοθαύμαστη .Να ευχηθώ στα μέλη του συλλόγου να συνεχίσουν με την ιδια δύναμη και την αισιοδοξία,εμεις στα πλαισια τον αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων θα ειμαστε διπλα σας να στηρίξουμε τις προσπάθειες σας .

Προηγούμενο άρθρο Ο Χρ. Κέλλας για το διαγωνισμό προμήθειας ασθενοφόρων
Επόμενο άρθρο Δ. Κιλελέρ: Όχι στις υδροφόρες, όχι σε δημότες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας!