Στο Δ. Τεμπών ο Γ.Γ. Αθλητισμού Ι. Συναδινός


Το Δ.Τεμπών επισκέφθηκε ο Γ.Γ.Αθλητισμού κ.Ι.Συναδινός παρουσία των συνεργατών του κ.Μπουτίνου Τάσου ( Υπεύθυνου Προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού και Εγκαταστάσεων των Δήμων ) και του κ.Αδαμίδη Αλέξη Νομικού Συμβούλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και τέθηκαν από το Δήμαρχο Κολλάτο Κωνστντίνο ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου με κυρίαρχο την πορεία των μελετών που έχουν κατατεθεί από τη Δ.Αρχή για βελτίωση υποδομών και εγκαταστάσεων καθώς και για την υλοποίηση γενικών προγραμμάτων άθλησης για όλους. Συγκεκριμένα έχουν εγκριθεί προγράμματα (αθλητισμός και γυναίκα , αθλητισμός και παιδί , αθλητισμός και προσχολική ηλικία) , τα οποία σύντομα θα υλοποιηθούν από το Δ.Τεμπών.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ.Τσέτσιλας Δημήτριος , οι αντιδήμαρχοι κ.Σαϊτης Στ , Τσεργάς Κ. , Τσάτσαρης Χρ. , Τσούγιας Χρ. , ο Δημοτικός Σύμβουλος Λέτσιος Β (Δ.Αγιάς) , Νταβαρούκας Β ( πρώην Αντιδήμαρχος Δ.Τυρνάβου) , η Πρόεδρος ΤΚ Μακρυχωρίου κ.Άννα Καραπάνου Μαγαλιού και η Τοπική Σύμβουλος κ.Λίνα Σαϊτη.

Προηγούμενο άρθρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων
Επόμενο άρθρο Σήμερα Παρασκευή ο δίωρος αποκλεισμός των Τεμπών από τους αγρότες