Στη δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους ο δήμαρχος Κιλελέρ


Τη δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους παρακολούθησε ο δήμαρχος Κιλελέρ στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου στη Χάλκη.
Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο δήμαρχος ανέφερε τα εξής: «Αγαπητοί μου συνδημότες, αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, επώδυνες αλλαγές και οικονομικές δυσχέρειες. Μια χρονιά που δυσκόλεψε όλους τους Έλληνες. Στην αυγή του 2016 θα πρέπει να αναζητήσουμε την ελπίδα και τη θετική σκέψη σαν αντίδραση σε ό,τι μας πίεσε. Θα πρέπει να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξαναβρούμε τη χαμένη αυτοπεποίθησή μας και να αντιστρέψουμε ό,τι αρνητικό έχουμε γύρω μας, κάνοντάς το θετικό.Ο Δήμος Κιλελέρ με το δυναμικό του (αιρετούς και εργαζόμενους) είναι αποφασισμένος να πρωτοστατήσει σ’ αυτή την προσπάθεια. Αντλώντας δύναμη από τη θετική σκέψη που συνοδεύει τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα δώσουμε τη μάχη ώστε το 2016 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και ελπίδας, μια χρονιά που θα πάει τον τόπο μας πιο μπροστά.Εγώ προσωπικά, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα Συμβούλια των Κοινοτήτων μας και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Κιλελέρ, σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με υγεία, με αισιοδοξία, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με αλληλεγγύη μεταξύ μας, με ελπίδα και δύναμη για προκοπή! Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2016».
Παράλληλα ο δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο αντιδήμαρχο της Δ.Ε Πλατυκάμπου Χρήστο Χατζούλη για την άψογη και απρόσκοπτη συνεργασία τους ανήγγειλε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2016 καθήκοντα αντιδημάρχου ΔΕ Πλατυκάμπου θα ασκεί ο δημοτικός σύμβουλος ΚώσταςΧατζηκωνσταντίνου ο οποίος γεννήθηκε στη Χάλκη όπου και μεγάλωσε, είναι απόφοιτος του τμήματος φυτικής παραγωγής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Λάρισας. Μιλάει Αγγλικά, είναι γνώστης Η/Υ και έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια γεωπονικού και οικονομικού ενδιαφέροντος.Έχει εργαστεί σε εταιρία σποροπαραγωγής, σε γεωπονικές εταιρείες, σε ελεύθερη εμπορία γεωργικών εφοδίων και προϊόντων και ως Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επί Υπουργίας Μάξιμου Χαρακόπουλου. Από νεαρή ηλικία και παράλληλα με τις σπουδές και τις άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα ενεργός αγρότης.Από τα μαθητικά του χρόνια έχει ασχοληθεί με τα κοινά και στη φοιτητική του περίοδο συνέχισε δυναμικότερα καθώς διετέλεσε πρόεδρος του σπουδαστικού συλλόγου της σχολής Τεχνολόγων Γεωπονίας, εκπρόσωπος σπουδαστών της σχολής και της συνέλευσης του ΤΕΙ Λάρισας.Έχει εκλεγεί αντιπρόεδρος και στη συνέχεια πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Λάρισας και είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής.Σε όλη του την πορεία δεν έπαψε να ασχολείται με της δραστηριότητες του χωρίου του και της περιοχής του και εκλέχθηκε πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο νέων του Δήμου Πλατυκάμπου.Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πλατυκάμπου και κατά συνέπεια Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» του Δημάρχου Αθανάσιου Νασιακόπουλου.
Στην δοξολογία παραβρέθηκαν, εκτός των προαναφερθέντων και οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Κιλελέρ Τ. Τσινούλης, Θ. Νανούλης και Β. Χατζούλης, ο πρόεδρος της Τ.Κ Χάλκης Α. Παπαθεοχάρης, τα μέλη της Τ.Κ Α. Ζουμπελούλης και Ε. Κορδοκλάς και πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο άρθρο Ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 40χρονος για κατοχή ναρκωτικών