Εκδήλωση Βράβευσης Αριστούχων Μαθητών ΕΑΑΑ/ΛΑΡΙΣΑΣ


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας, παρουσία του Υπαρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας, Υποπτεράρχου (Ι) Κων/νου Στάμου, η τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών, παιδιών ε.α. Αξκων, της Β’ και Γ’ Τάξης Λυκείου του σχολικού έτους 2014 – 15.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο Δκτης 110 ΠΜ Σμχος (Ι) κ. Δημήτριος Τσιρογιαννίδης, ο Δκτης 140 ΣΕΠΗΠ Σμχος (Ι) κ. Βασίλειος Αγορογιάννης, ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΕ Υπσγος Γεώργιος Δρεπάνης, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ/Λάρισας κ. Σ. Τσιρώνης, ο πρόεδρος του συλλόγου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και Χωροφυλακής κ. Β. Διβάνης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιγνατίου, Πανοσιολογιότατος π. Κων/νος Δεληχρήστος,

Μετά το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του παραρτήματος Σγο ε.α. κ. Κων/νο Λιούτα ακολούθησε χαιρετισμός από τον Υπαρχηγό της ΤΑ, το Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία από την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια κα. Σοφία Ρετσιάνη-Βουτυρίτσα με θέμα “Οι ανθρώπινες σχέσεις στην εποχή της τεχνολογίας και της κρίσης”.

​Αμέσως μετά επιδόθηκαν τα βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές και η εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση μικροδεξίωσης.
Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά και τους γονείς για την παρουσία τους στην εκδήλωση, όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τους βραβευθέντες, την κα. Ρετσιάνη-Βουτυτρίτσα καθώς το Δκτη και το προσωπικό της 140 ΣΕΠΗΠ που είχε τη φωτογραφική επιμέλεια.


ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΛΑΠΗΘΩΝ 6, 5ος Όροφος
Τηλ. :2410250650

Προηγούμενο άρθρο Ευχές για το 2016
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Θ. Τζάκρη - Κ. Αγοραστού τη Δευτέρα στο Υπουργείο Οικονομίας