Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Πανθεσσαλικό Κύπελλο Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι


Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Πανθεσσαλικό Κύπελλο Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι (backgammon) την Κυριακή 27/12 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ στην Καρδίτσα.
Νικητής του Κυπέλλου αναδείχθηκε μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις ο Αθ. Δημάκης πραγματοποιώντας 5 νίκες. Αξιοσημείωτη επίσης η αγωνιστική παρουσία των αθλητών του Ομίλου μας καθώς οι Ευαγ. Λωρίδας, Νικ. Βαγενάς, Ανδ. Καραμπινάς και Απ. Αμπράζης βρέθηκαν στην δεύτερη θέση με 4 νίκες όπως και ο Κων. Μητρέλης.
Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενη διοργάνωση Πανθεσσαλικού Κυπέλλου αφού παραβρέθηκαν και αγωνίσθηκαν παίκτες από όλη την Θεσσαλία καθώς και διεθνώς καταξιωμένοι αθλητές όπως ο Χρ. Γρούτσος (πρωταθλητής Ευρώπης 2009), Κων. Μητρέλης (πρωταθλητής Ευρώπης 2013) και Αθ. Κάτσιος (νικητής των δύο προηγούμενων διοργανώσεων του Πανθεσσαλικού). Οι επιτυχίες των αθλητών του Ομίλου μας, που ανταπεξήλθαν στον συναγωνισμό διεθνούς καταξίωσης αθλητών, καταδεικνύει την συνεχή άνοδο του επιπέδου της ποιότητας του παιχνιδιού τους, αποτέλεσμα της συστηματικής συλλογικής προσπάθειας.
Στους νικητές απονεμήθηκαν έπαθλα τα οποία αθλοθέτησε ο Δήμος Καρδίτσας υπό την αιγίδα του οποίου τελούνταν οι αγώνες. Έλαβαν επίσης από μία φιάλη κρασί, προσφορά του χορηγού του Ομίλου ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α.Σ.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν ως δώρο προϊόντα της εταιρείας DAMAVANT επίσης χορηγού του Ομίλου.
Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν η ΕΡΤ Λάρισας και η ΕΡΤ Βόλου.

Προηγούμενο άρθρο Θεατρικό αναλόγιο στο Δήμο Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας – Πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη