Ειδικές τιμές στο ΙΑΣΩ θα τυγχάνουν οι τρίτεκνοι της Θεσσαλίας


Ειδικές τιμές στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ θα τυγχάνουν από σήμερα οι τρίτεκνοι της Θεσσαλίας μετά από συμφωνία των τεσσάρων συλλόγων με την διεύθυνση του ιατρικού κέντρου.
Τις προηγούμενες ημέρες εκπρόσωποι των συλλόγων Τριτέκνων της Καρδίτσας, Λάρισας, Φαρσάλων και Μαγνησίας πραγματοποίησαν συνάντηση με την Διοίκηση του Ιδιωτικού Ιατρικού κέντρου ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με σκοπό την συνεργασία σε θέματα υγείας. Κατά την συνάντηση οι Τρίτεκνοι κατέθεσαν διάφορα αιτήματα όπως μειώσεις των τιμών σε εξετάσεις, επεμβάσεις, νοσηλεία, επισκέψεις σε συνεργαζόμενους ιατρούς, κ.α.
Ο διευθυντής κ. Σωκράτης Μητσιάδης και οι συνεργάτες του, αφού τα εξέτασαν ένα ένα τα αιτήματα όχι μόνο ανταποκρίθηκαν θετικά αλλά συμπεριέλαβαν και άλλες παροχές υγείας προς τους Τρίτεκνους.
Η έκπτωση θα δίνεται σε Τρίτεκνους οι οποίοι έχουν θεωρημένη την κάρτα του συλλόγου. Επίσης στο γραφείο του συλλόγου Τριτέκνων υπάρχει αναλυτικό έντυπο με τις προσφορές.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

To ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ξεκίνησε την λειτουργία του στις 22 Μαρτίου 2010 και λειτουργεί δυναμικά στο χώρο της υγείας. Σήµερα πλέον αποτελεί µια πλήρη από κάθε άποψη σύγχρονη κλινική.
Αποτελεί ένα πρότυπο ίδρυµα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισμένο µε τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισµό και µε τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων.
Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι µία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του ιδιωτικού τοµέα υγείας στην Ελλάδα και ασφαλώς η µεγαλύτερη στην περιφέρεια και µάλιστα σε µία πολύ κρίσιµη οικονοµική περίοδο.
Η µονάδα αυτή που αποτελεί κόσµηµα για την περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας, αναπτύσσεται σε 27.000 τ.µ., στο 8ο χλµ. της Π.Ε.Ο Λάρισας – Αθηνών.
Η θέση της, στην καρδιά της Θεσσαλίας, είναι στρατηγικής σηµασίας, γιατί απέχει 45-50 χιλιόµετρα από τις υπόλοιπες 3 πρωτεύουσες Νοµών (Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα). Ο Βόλος συνδέεται µέσω της Π.Α.Θ.Ε. µε µέσο χρόνο πρόσβασης 25-35 λεπτά.

Προηγούμενο άρθρο Συν/κή Τράπεζα Θεσσαλίας : Εργαλείο ανάπτυξης για τον τόπο μας
Επόμενο άρθρο Τους αριστεύσαντες μαθητές-φοιτητές βράβευσε ο Γεωπονικός Σύλλογος