Συνάντηση Απ. Παπατόλια με Γεωπόνους της Λάρισας


 Με Γεωπόνους της Λάρισας συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Φρούριο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας από τους οποίους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου και τις αλλαγές που φέρνει ο Καλλικράτης στο χώρο.

 Οι εκπρόσωποι του κλάδου, μετέφεραν στον υποψήφιο Περιφερειάρχη την αγωνία τους για τις αδυναμίες που παρουσιάζει ο νέος νόμος σε σχέση με την κατάργιση σημαντικών Διευθύνσεων και κατά συνέπεια και αρμοδιοτήτων τους στη νέα αιρετή Περιφέρεια, για το ζήτημα των υπερωριών τους, ενώ πρότειναν παράλληλα τρόπους καλύτερου δυνατού σχεδιασμού της Αγροτικής πολιτικής για τα επόμενα χρόνια με τη συνδρομή όχι μόνο των εκπροσώποων της ΠΑΣΕΓΕΣ, όπως συνέβαινε έως σήμερα, αλλά και εκπροσώπων του κλάδου των Γεωπόνων.

Ο κ. Παπατόλιας στο πλαίσιο της συνάντησης, τόνισε την ανάγκη διεπιστημονικής και διεπαγγελματικής συνεργασίας, όλων των εμπλεκόμενων φορέων έτσι ώστε να στηριχθεί με τον καλύτερο δυνατό  τρόπο το αγροτικό προϊόν της περιοχής μας και η Θεσσαλία, το κέντρο της Ελλάδας, να καταστεί το ¨περιβόλι του κόσμου”. Θα πρέπει επίσης, τόνισε, η νέα αιρετή περιφέρεια να δώσει έμφαση  στον τομέα της έρευνας και της σωστής οργάνωσης των υπηρεσιών καθώς επίσης και σε  επενδύσεις που έχει ανάγκη σήμερα ο αγροτικόςε τομέας. 

Μάλιστα, ο κ. Παπατόλιας, ανακοίνωσε πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σε ειδική  εδκήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, θα παρουσιάσει στους Γεωτεχνικούς επιστήμονες, τους άξονες του σχεδίου της παράταξής του για την αγροτική ανάπτυξη της Θεσσαλίας.    

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση στον Κώστα Αγοραστό
Επόμενο άρθρο ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ οικο – ΛΟΓΙΚΑ δηλώνει ο Δ. Κουρέτας