Παράταση για τον Μύλο των Ξωτικών μέχρι τις 6 Ιανουαρίου


Παρατείνεται η μαγεία των Χριστουγέννων στα Τρίκαλα! Η αγάπη, το χαμόγελο, η χαρά, προσελκύουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες, με αποτέλεσμα ο Μύλος των Ξωτικών να είναι και φέτος ο υπ’ αριθμόν 1 προορισμός στην Ελλάδα! Μάλιστα, η προτίμηση εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών, οδήγησε σε αυξημένο αριθμό κρατήσεων, ακόμη και μετά την επίσημη, προγραμματισμένη τελετή λήξης, στις 3 Ιανουαρίου 2016. Ενδεικτικό είναι ότι οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία βρίσκονται στο 75% στις 4 Και 5 Ιανουαρίου, όταν, δηλαδή, θα έπρεπε ο Μύλος να έχει ολοκληρωθεί!
Με βάση αυτά τα δεδομένα και αφού ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνεκτίμησε τα αιτήματα επαγγελματικών φορέων, εισηγήθηκε στο Δ.Σ. της etrikala ΑΕ, την παράταση της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής. Ο κ. Παπαστεργίου πρότεινε και το Δ.Σ. αποδέχθηκε, ο Μύλος των Ξωτικών 2015 να ολοκληρωθεί τελικά στις 6 Ιανουαρίου 2016, τρεις ημέρες μετά την προγραμματισμένη τελετή λήξης, λόγω πληθώρας επισκεπτών, αγάπης και χαμόγελου!
Η νεράιδα Σταρένια θα συνεχίσει να υποδέχεται τους επισκέπτες στον αλευρόΜυλο, μέχρι την ημέρα των Φώτων, τότε, δηλαδή, που ο Μύλος θα… κλείσει τα Φώτα του. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 3 Ιανουαρίου, ο Μύλος θα λειτουργήσει κανονικά στις 4 και 5 Ιανουαρίου και ο αποχαιρετισμός θα γίνει με ένα μεγάλο πάρτι το πρωί της 6ης Ιανουαρίου, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε όλες τις δράσεις!
Η μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων στην Ελλάδα,
στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα,

δίνει δώρα χαράς σε όλους,
ευχόμενη
Καλές Γιορτές!

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Χρηματοδότηση της Δράσης Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες
Επόμενο άρθρο Παραμονή Χριστουγέννων στο κελί έκαναν 14 Θεσσαλοί