Μάξιμος: Η ΝΔ ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία


 Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη απέδειξε χθες, με την τεράστια προσέλευση στις κάλπες των στελεχών και φίλων της, στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, ότι παραμένει η μεγάλη πολιτική ελπίδα για τον τόπο. Η Κεντροδεξιά, στην οποία εκφράζονται όλες οι δημοκρατικές τάσεις του πολιτικού φάσματος από το κέντρο έως και τη λαϊκή δεξιά, μπορεί να ατενίζει πλέον το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ενωμένη και ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, επαναβεβαιώνοντας την προσήλωσή της στην κληρονομιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της. Με την ολοκλήρωση της εκλογής του νέου αρχηγού στις 10 Ιανουαρίου, όπου προσδοκώ να καταγραφεί η ίδια μαζική συμμετοχή, το κόμμα μας θέτει τις βάσεις για να προχωρήσει με αυτοπεποίθηση προς τα εμπρός. Η Νέα Δημοκρατία, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, μπορεί πλέον να ανασυγκροτηθεί οργανωτικά, να ανανεωθεί στελεχιακά, να ασκήσει στο ακέραιο το ρόλο της ως αξιωματική αντιπολίτευση, και πολύ σύντομα να αναλάβει τα ηνία της χώρας, η οποία συνεχίζει να κλυδωνίζεται από τις ανεπάρκειες της καταστροφικής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ».

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Η «καρδιά» της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδος χτυπάει στα Τρίκαλα