Επίσκεψη του Πρέσβη της Τσεχίας στο ΤΕΙ Θεσσαλίας


Στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλίας  βρέθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου ο Πρέσβης της Τσεχίας  στην Ελλάδα κ. JanBondy. Ο Τσέχος διπλωμάτης στo πλαίσιo της επίσκεψης που πραγματοποίησε στη Λάρισα, ως εκπρόσωπος της προεδρεύουσας χώρας της Ομάδας ΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ (Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία και Σλοβακία) επισκέφθηκε το Ίδρυμα και συναντήθηκε με τους Αναπληρωτές Προέδρους του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ.κ. Χρυσάφη Χαρτώνα και Ευστάθιο Βελισσαρίου και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του ΤΕΙ κ. Κ. Χατζηθεοφίλου.

Ενημερώθηκε για την οργανωτική δομή,το εκπαιδευτικό έργο και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος. Κατά την διάρκεια της συνάντησηςέγινε αναφοράστην έως τώρα συνεργασίατου ΤΕΙ Θεσσαλίας με τα Πανεπιστήμιατης Τσεχίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος ERASMUS, επισκεπτών καθηγητών αλλά και άλλων επιστημονικών συνεργασιών και εξετάστηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας. Ο κ. Bondyείχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Τσέχουςκαι Πολωνούς φοιτητές του προγράμματος ΕRASMUS που σπουδάζουν στο ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής της Σ.Δ.Ο. κ.Γ.Μπλάνας,  ο Διευθυντής της Σ.Τ.Ε.Φ. κ. Σ. Κωτσόπουλος, , ο Διευθυντής της  Σ.Τ.Ε.Γ κ. Α.Μουλάς, ο Πρόεδρος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων κ. Β.Γερογιάννης καθώς και ο Αν. Καθηγητής κ. Ι.Γράβαλος.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νέες Συνεργασίες Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς
Επόμενο άρθρο Κλιμακώνεται ο επιχειρησιακός σχεδιασμός των μέτρων ασφάλειας