Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο


Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 3852/2010 στις 21 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5:00 μ.μ. για να λάβετε μέρος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα:

Α) Θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Συνεδρίασης :

ΘΕΜΑ 1ο: Επικύρωση Πρακτικών της 14ης Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας έτους 2015.

ΘΕΜΑ 2ο : 5η Τροποποίηση Προϋπολογισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας οικ. έτους 2015.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, Περιφερειάρχης.

ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης, για την λειτουργία του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας, μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, Περιφερειάρχης.

ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης προμήθειας με τίτλο

«Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης που δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, Περιφερειάρχης.

ΘΕΜΑ 5ο : Οριστική λύση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΝΙΑΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» και αυτοδίκαιη αποδοχή από την Περιφέρεια Θεσσαλίας του προϊόντος εκκαθάρισής της.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Τσιάκος Βασίλειος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Καρδίτσας

ΘΕΜΑ 6ο : Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων με παράλληλη μηχανολογική επέκταση, αύξηση δυναμικότητας, αναβάθμιση της Εγκατάστασης Επεξεργασίας αποβλήτων (Ε.Ε.Α) και αλλαγή τελικού αποδέκτη των επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων, του τυροκομείου με την επωνυμία “ΑΦΟΙ Δ. ΑΒΡΑΜΟΥΛΗ Ο.Ε”, που βρίσκεται εντός του οικισμού Παραποτάμου στη Τ.Κ Παραποτάμου, στη Δ.Ε. Μακρυχωρίου, στο Δήμο Τεμπών, στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Δεσπόπουλος Κων/νος, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υδροοικονομίας, Χωρικού Σχεδιασμού και Πολιτικής γης.

ΘΕΜΑ 7ο : Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2016.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, Περιφερειάρχης.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Αγοραστός : Θα ελεγχθούν όσοι ολιγωρήσουν με την ολοκλήρωση του ΕΣΠΑ
Επόμενο άρθρο Άνοιγμα της Περιφέρειας στην πολλά υποσχόμενη τουριστική αγορά της Πολωνίας