Ο Χρ. Κέλλας στα εγκαίνια του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας


Ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας μετά τα εγκαίνια του Διαχρονικού Μουσείου, στα οποία και παραβρέθηκε, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η 28η Νοεμβρίου 2015 έχει χαραχθεί ήδη ως ημερομηνία – σταθμός στην ιστορία της Λάρισας, μετά τα εγκαίνια του Διαχρονικού της Μουσείου. Ένα έργο κόσμημα για την πόλη μας, ένα έργο κόσμημα για ολόκληρη τη χώρα. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν ώστε να παραδοθεί το λαμπρό αυτό πολιτιστικό στολίδι, το οποίο θα συμβάλει στην προώθηση του πολιτισμού και θα φέρει πιο κοντά τους πολίτες με την ιστορία της περιοχής.

Είναι χρέος όλων, με αιχμή του δόρατος το Διαχρονικό Μουσείο, αλλά και τις άλλες σημαντικές κυψέλες πολιτισμού που διαθέτει η Λάρισα, να βάλουμε τις τέχνες και τον πολιτισμό στην καθημερινότητα μας, δημιουργώντας ισχυρά αντισώματα απέναντι στην μετριοκρατία, την αισθητική κατάπτωση και την επικράτηση του ευτελούς».

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη αλλοδαπός στην περιοχή του Τυρνάβου κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας σε βάρος ιδιοκτήτριας μίνι – μάρκετ
Επόμενο άρθρο Ημερίδα: Πως μπορώ να χρησιμοποιώ με ασφάλεια τα χημικά προϊόντα επαγγελματικής και οικιακής χρήσης