Αγώνες διπλών και απονομές 1ου Club Championship 2015


Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται το πανθεσσαλικό διασυλλογικό τουρνουά 1ο Club Championship 2015 που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο «Αντισφαίριση και Ζωή» στις εγκαταστάσεις του Tennislife Club στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνας». Το τουρνουά διήρκησε 2 μήνες, έλαβαν μέρος 6 όμιλοι/Club από όλη τη Θεσσαλία και συμμετείχαν 42 αθλητές. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 105 αγώνες οι οποίοι πρόσφεραν υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο τένις, καθορίζοντας το νικητή μόλις την τελευταία εβδομάδα και με πολύ μικρή διαφορά βαθμών από το δεύτερο.

Το τουρνουά ξεχώρισε για την πρωτοτυπία του και τη διεξαγωγή του καθιστώντας ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ξεχωριστό τον κάθε αγώνα καθώς κάθε game μετρούσε στη συνολική βαθμολογία του Club και στη γενική κατάταξη του αγωνιζόμενου. Οι αναμετρήσεις ήταν έντονες και συναρπαστικές ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις.

Την Κυριακή μαζί με την τελετή λήξης και τις απονομές , από τις 14:00 έως και τις 17:00 στα χωμάτινα γήπεδα του Tennislife Club παίζουμε δωρεάν διπλά παιχνίδια και γιορτάζουμε την ολοκλήρωση του 1ου Πανθεσσαλικού διασυλλογικού τουρνουά που ανέδειξε το καλύτερο Club/Όμιλο.

Παράλληλα στις εγκαταστάσεις θα υπάρξει μπουφές για τον εορτασμό της λήξης του τουρνουά. Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν και να συμμετέχουν στα φιλικά διπλά να ενημερώνουν τηλεφωνικά (6973600442) το ζευγάρι που θα παίξουν ώστε με σωστό προγραμματισμό να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αγώνες.

Σας περιμένουμε

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση δημάρχου Λαρισαίων με την πρέσβη του Ισραήλ
Επόμενο άρθρο Διακρίσεις Λαρισαίων μαθητών σε διαγωνισμούς ζωγραφικής και παραμυθιών για την Ευρώπη