Συνάντηση δημάρχου Λαρισαίων με το Γενικό Πρόξενο της Γερμανίας


Ο Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας στη πόλη της Θεσσαλονίκης κ. Ίνγκο Βον Βος, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης, το Δημαρχείο της Λάρισας όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος Λαρισαίων ενημέρωσε τον Γερμανό διπλωμάτη για τα δυναμικά χαρακτηριστικά της πόλης της Λάρισας και του Δήμου Λαρισαίων, ενώ ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την κατάστασης της τοπικής οικονομίας και τις προοπτικές της ανάπτυξης σε τοπικό και ευρύτερο πεδίο.

Τέλος, ο κ. Καλογιάννης αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της Λάρισας για το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το έτος 2021, ενώ ο κ.  Ίνγκο Βον Βος άκουσε με ενδιαφέρον ότι η πόλη της Λάρισας έχει 8.000 χρόνια ιστορίας καθώς και ότι στο πέρασμα των αιώνων και λόγω της γεωγραφικής της θέσης λειτούργησε ως ανοικτή πόλης, ενσωματώνοντας διαφορετικές εθνικές κα εθνοτικές ομάδες.

Προηγούμενο άρθρο Τράπεζα Πειραιώς : Νέα δυνατότητα πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΟΓΑ σε δόσεις
Επόμενο άρθρο Εκ νέου παρέμβαση της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Ν. Λάρισας Άννας Βαγενά για τη διατήρηση του Α/Τ Λιβαδίου Ελασσόνας