Παρουσίαση της Abhaya Yoga και ανοιχτό μάθημα στη Λάρισα


Το NYSY Studios παρουσιάζουν ανοιχτό μάθημα της Abhaya Yoga στη Λάρισα. H Αbhaya Yoga είναι μέθοδος της γιόγκα η οποία ιδρύθηκε από την Βιβή Λέτσου, μία από τις πιο γνωστές δασκάλες της γιόγκα στην Ελλάδα με πολύχρονη παρουσία στον χώρο και παρουσιάστηκε στο NYSY Studios, ένα από τα πιο σημαντικά studio yoga στην Αθήνα, φυτώριο πολλών εξαιρετικών δασκάλων της γιόγκα πανελλαδικά αλλά και κέντρο σπουδών γιόγκα με διάσημους επισκέπτες δασκάλους από το εξωτερικό.

Στην ανοιχτή παρουσίαση και μάθημα της γιόγκα στη Λάρισα θα παρουσιαστεί το σύστημα της Abhaya και θα πραγματοποιηθεί πρακτική ανοιχτή στο κοινό.

Tι είναι η Abhaya Yoga

Abhaya σημαίνει ευθυγράμμιση σε ΣΩΜΑ, ΝΟΥ, και ΚΑΡΔΙΑ ώστε να ζούμε με αυτήν την εναρμόνιση παίρνοντας μια ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΑΣΗ στη ζωή.

Τι κάνει την Αbhaya Yoga να ξεχωρίζει

1-Strong Alignment – Δυνατή ευθυγράμμιση

Η Abhaya Yoga συνδυάζει δυνατές Αρχές Ευθυγράμμισης του Σώματος που είναι επίσης βαθιά θεραπευτικές. Το σώμα μας ξεπερνάει μπλοκαρίσματα, ξεκλειδώνει, δυναμώνει, απελευθερώνεται, μέσα από τη συνεχή ροή της πρακτικής και της δυναμικής εναρμονισμένης κίνησης. Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί: μέσα από ένα υγιές δυνατό σώμα ανυψώνεται ο νους και η καθαρή σκέψη.

2-Fearless Action- Άφοβη Δράση στη ζωή

Η Abhaya Yoga είναι στάση ζωής. Εμπνευσμένη από την κλασική μούντρα Abhaya-Όχι Φόβος, είναι η πρακτική που μας βοηθά να ανακαλύψουμε την πραγματική μας δύναμη μέσα από το δρόμο και τη θέληση της καρδιάς.

Στην ελεύθερη παρουσίαση και μάθημα της Abhaya θα υπάρξει ενημέρωση για το επερχόμενο επκαιδευτικό πρόγραμμα για δασκάλους γιόγκα 200 ωρών που θα ξεκινήσει στη Λάρισα στις 5 Δεκεμβρίου. Ενδιαφέρει ιδιαίτερα δασκάλους και πρακτικούς της γιόγκα από τη Λάρισα, τη Θεσσαλία και τη Βόρεια Ελλάδα.

Πληροφορίες

Τι: Abhaya Yoga: Ανοιχτή παρουσίαση και μάθημα

Πότε: 21 Νοεμβρίου, 2015

Που: Γυμναστήριο MY GYM, Θυμάτων Κατοχής 19, Λάρισα

Ποιός: Νικολίνα Σαμαρά (Bachelor of Science / Yoga Alliance 500 hours and Abhaya Yoga 500 hours)

Aλεξάνδρα Σκούρτη

Κόστος: Είσοδος ελεύθερη

Για επιπλέον πληροφορίες: email: info@nysystudios.com, www.nysystudios.com

NYSY Academy

Νίκης 25, Σύνταγμα

τηλ. 210- 32.32.004

Email: info@nysystudios.com

www.nysystudios.com

Προηγούμενο άρθρο 469 παραβάσεις σε 1.313 ελέγχους αυτοκινήτων σε όλη τη Θεσσαλία – 20 συλλήψεις
Επόμενο άρθρο Κώστας Αγοραστός: "Η ελευθερία, ο πολιτισμός και η δημοκρατία δεν τρομοκρατούνται, θα θριαμβεύσουν"