Ευχαριστήριο της ΕΔΔΕ Θεσσαλίας


Το Περιφερειακό τμήμα ΕΔΔΕ Θεσσαλίας (Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος) μετά το τέλος των εκδηλώσεων στους νομούς Μαγνησίας, Λάρισας και Καρδίτσας, που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Επισιτισμού και της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Παχυσαρκίας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους Θεσσαλούς συμπολίτες που αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις αυτές και βοήθησαν το έργο της ΕΔΔΕ Θεσσαλίας. Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών αποτέλεσε η ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και της πολιτείας για ευρύτερη κοινωνική μέριμνα και αλληλεγγύη αλλά και η προστασία της δημόσιας υγείας.

Έτσι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για το νομό Μαγνησίας τους συνδιοργανωτές της Κοινωνικής Οργάνωσης Νέων «Άρσις» που αποτέλεσαν εμπνευστές αλλά και πολύτιμοι συνεργάτες αυτής της προσπάθειας, το Δήμο Βόλου (Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας), την εταιρεία ΕΨΑ AE για την πολύτιμη προσφορά της, τον κο Μουτζούρη Στέλιο και τον κο Τζίμα Δημήτριο για τη μουσική επένδυση και  την ηχητική κάλυψη. Όσον αφορά στο τμήμα των αθλητικών εκδηλώσεων να ευχαριστήσουμε το Indepedance studio, την κα Ιωαννίδη Κορίνα υπεύθυνη προπονήτρια  ρυθμικής γυμναστικής της Νίκης Βόλου και τον εκπαιδευτή Tae Kwo Do κο Ποζαπαλίδη.

Για το νομό Λάρισας να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Δριστέλας Catering ενώ, για το νομό Καρδίτσας το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας που στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της ΕΔΔΕ Θεσσαλίας και τον προϊστάμενο του Τμήματος κο Δεληγιάννη Κων/νο, το Δήμο Καρδίτσας, το Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Σεβασμιότατο κο κο Τιμόθεο, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας Κουλοκτσή Σωτήρη  καθώς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας Αντωνίου Ηλία για τη στήριξή τους και τη συμπαράστασή τους. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους φοιτητές του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας καθώς και όλους τους συναδέλφους που με ζήλο στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους Θεσσαλούς συμπολίτες που έδωσαν ένα ηχηρό παρόν στις εκδηλώσεις για τη δίκαιη διάθεση της τροφής, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Με εκτίμηση,

Περιφερειακό Τμήμα ΕΔΔΕ Θεσσαλίας

Προηγούμενο άρθρο Πολιτική απόφαση η διαχείριση των απορριμμάτων με υπογραφή δύο γενικών γραμματέων
Επόμενο άρθρο 11ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στο Γκύτερσλο