Πανθεσσαλικό τουρνουά παιδιού ποδοσφαίρου


Σας καλωσορίζω στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ παιδικού ποδοσφαίρου.Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ και το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων αποφάσισαν την διεξαγωγή του τουρνουά, γιατί «το παιχνίδι είναι η εργασία των παιδιών».

Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπεύθυνο του ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ κ.Στεφανή Βαγγέλη για την απόφαση του να διεξαχθεί το τουρνουά στις θαυμάσιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Η διεξαγωγή του τουρνουά οφείλεται στην μεγάλη προσπάθεια των προπονητών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την μεγάλη ευθύνη της μεταφοράς και της οργάνωσης των παιδικών ομάδων.

Το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η ειδικότητα του μαθήματος ποδοσφαίρισης έχει αναπτύξει μια δυναμική ανοιχτή στην κοινωνία, εξωστρεφή και συμμετέχει ενεργά στην διαμόρφωση του αθλητικού γίγνεσθαι. Οι φοιτητές – τριες έχουν προσωπική συμμετοχή και αποκτούν εμπειρίες της ζωής. Έρχονται σε επαφή όχι μόνο με την γνώση, αλλά με τους γονείς, τους προπονητές και τους αθλητές δηλαδή τον κόσμο της πράξης (της εργασίας). Η ειδικότητα προάγει την παιδεία, την αθλητική ανάπτυξη και παράγει πολιτισμό.

Τα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο για διασκέδαση και χαρά. Η ικανοποίηση από το χτύπημα της μπάλας και η κοινωνική αλληλεπίδραση με άλλους παίκτες, είναι τα κυριότερα στοιχεία, που προσελκύουν τα παιδιά στο ποδόσφαιρο. Οι αθλητές – μαθητές έχουν την ανάγκη, να αποκτούν καλές συνήθειες, σε ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον. Η συμμετοχή στο παιχνίδι έχει περισσότερη αξία από την νίκη.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Α.Σ. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Σας ευχαριστώ για την συνεργασία

Με εκτίμηση και αθλητικούς χαιρετισμούς

Dr. Παπανικολάου Ζήσης (Ph.D., Ed.M)

Διδάκτωρ Αθλητικών Επιστημών

Πανεπιστημίου Temple, ΗΠΑ

Αναπληρωτής Καθηγητής

ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Τηλ: 6945 337188

Προηγούμενο άρθρο Διακρίσεις για τους αθλητές του Α.Ο. Ταεκβοντό "ΕΥ ΖΗΝ" Αμπελώνα-Γιάννουλης
Επόμενο άρθρο "Ο Λαγός και η Χελώνα" στη Λάρισα