Κέλλας: Φρένο στο φορολογικό πογκρόμ της κυβέρνησης


Ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή αναφορές κυβερνητικών παραγόντων σε φορολογικά-ασφαλιστικό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση της αριστεράς, έχοντας εξαπολύσει ένα απίστευτης μανίας φορολογικό πογκρόμ, δείχνει πλέον ξεκάθαρα τους σκοπούς και τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την ισοπέδωση της μεσαίας τάξης, των ελεύθερων επαγγελματιών και όλων όσων αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον.

Την ώρα που αποκαλύπτεται με επίσημα στοιχεία πως ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να πληρώσει άλλους φόρους, καθώς η υστέρηση των εσόδων αγγίζει πλέον το 1,5 δις ευρώ, η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν διστάζει να φορολογεί ό,τι κινείται, βάζοντας φόρους μέχρι και στα γηροκομεία!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, την ίδια ώρα ισοπεδώνει το ασφαλιστικό σύστημα, μειώνοντας τις συντάξεις που ήδη χορηγούνται μέσω του επαναϋπολογισμού τους, καταργεί τις επικουρικές και μιλάει επίσημα για «εθνική σύνταξη» ύψους 390 ευρώ για όλους μετά το 67ο έτος!

Η ΝΔ οφείλει να δημιουργήσει άμεσα το απαιτούμενο από τη δημοκρατία ανάχωμα στην καταστροφική μανία της κυβέρνησης. Οφείλει να λύσει άμεσα, με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση, τα του οίκου της και να δώσει τον απαιτούμενο αγώνα για να προστατευτεί η περιουσία και η αξιοπρέπεια του επαγγελματία, του αγρότη, του μικρομεσαίου εμπόρου, του οικογενειάρχη, του συνταξιούχου.

Πλέον, έχουμε χρέος να βάλουμε φρένο στην άφρονα πολιτική των δυο συνεταίρων, που βάλθηκαν να καταστρέψουν ό,τι έχει απομείνει ζωντανό στη χώρα».

Προηγούμενο άρθρο Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940 από την Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο 11η Γιορτή ακτινιδίου Πυργετού – Αιγάνης