Παρουσιάζεται «Ο Βασιλεύς Αλέξανδρος»


Το νέο συγκλονιστικό αριστουργηματικό βιβλίο του Κωνσταντίνου Πλεύρη, «Ο Βασιλεύς Αλέξανδρος» παρουσιάζει στη Λάρισα, ο Εκδοτικός Οίκος «Ήλεκτρον».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, στις 12.00μ.μ., στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE, Παπαναστασίου 19.

Μέσα στο βιβλίο  «Ο Βασιλεύς Αλέξανδρος», οι αναγνώστες θα γνωρίσουν τη μεγαλειώδη προσωπικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Την καθημερινότητα και τα συναισθήματά του, εκτός πολεμικού πεδίου!

Το βιβλίο κάνει αναφορά στο χτίσιμο του χαρακτήρα, αλλά και της κριτικής σκέψης του Μακεδόνα Στρατηλάτη, από τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

Μέσα στο βιβλίο «Ο Βασιλεύς Αλέξανδρος» θα βρείτε διαλόγους του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους στρατηγούς  του, τα γράμματα που αντάλλασε με τη μητέρα του Ολυμπιάδα, αλλά και την προσωπική του σχέση με τον πατέρα του Φίλιππο.

Οι «Εκδόσεις Ήλεκτρον» προσφέρουν με υπερηφάνεια στους Έλληνες ένα ιστορικό βιβλίο, με βαρύνουσας σημασίας και παγκόσμιας απήχησης γεγονότα. Ένα βιβλίο που θα  αποτελέσει παρακαταθήκη για το ελληνικό έθνος!

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα συλλογής πλαστικών κενών φιαλών φυτοπροστατευτικών προϊόντων
Επόμενο άρθρο Το «ΘΕΣ Γάλα» στηρίζει τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου