Μάξιμος: Μπροστά μας έχουμε δύσβατη ανηφόρα!


Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Τσίπρας μετά την ψήφιση του τρίτου και πιο επώδυνου μνημονίου προχώρησε σε εκλογές εξπρές. Σκοπός του ήταν να μην προλάβουν οι πολίτες να δουν στην πράξη τις σκληρές συνέπειες της πολιτικής του. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

Τώρα μπροστά μας έχουμε μια δύσβατη ανηφόρα. Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση που επανεξέλεξε ο ελληνικός λαός θα αποδειχθεί πολύ πιο υπεύθυνη και σοβαρή από αυτή του προηγούμενου επταμήνου.

Η Νέα Δημοκρατία διεξήγαγε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα κατά τον οποίο είπε στον ελληνικό λαό την αλήθεια χωρίς να καταφύγει σε κούφιες υποσχέσεις. Επεδίωξε τη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων για την υπέρβαση της κρίσης. Από τη θέση και πάλι της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μακριά από μικροκομματικά παιχνίδια και εύκολους λαϊκισμούς, με μοναδικό γνώμονα το καλό της πατρίδας θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων του τόπου.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, όπως εγκαίρως είχα επισημάνει, η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να ξεκινήσει αμέσως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου τη συνεδριακή διαδικασία για την ανασυγκρότηση της παράταξης και την εκλογή νέας ηγεσίας. Αυτό, δυστυχώς, δεν έγινε και συνετέλεσε αρνητικά στο αποτέλεσμα των εκλογών. Είναι, όμως, φανερό ότι όσα δεν έγιναν τότε πρέπει να γίνουν τώρα».

Προηγούμενο άρθρο Ανατροπή στις έδρες στη Λάρισα μετά τα μεσάνυχτα
Επόμενο άρθρο Μαθητικές περιβαλλοντικές περιπέτειες στη Δημοτική Πινακοθήκη