Με επιτυχία η 1η γιορτή ψαροκασέλας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  1η γιορτή ψαροκασέλας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αλιειών Μεσαγγάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δ.Τεμπών.
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν   βραβεύσεις απο την συμμετοχή του διαγωνισμού ψαρέματος αλλα και απο την συμμετοχή  του μαραθώνιου  δρόμου που πραγματοποιήθηκε  στα παράλια του Δ.Τεμπών.
Στους επισκέπτες προσφέρονταν δωρεάν ψητή σαρδέλα και άφθονο κρασί χορηγία του Συλλόγου (ΣΕΑΚΟ)  και των ψαράδων υπό τούς ήχους λαϊκής ορχήστρας .
Ο Δήμαρχος Τεμπών έδωσε τα συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης και στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Γεώργιο Νάτση  καθως και στο Δ.Σ του Συλλόγου , ευχήθηκε  η 1η  εορτή ψαροκασέλας να γινει θεσμός ετσι ωστε να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια  .
Στο ιδιο μήκος ηταν και η δήλωση του Αντιδημάρχου Λαρισαίων κ.Νίκου Καλτσά  καθώς μίλησε  και για την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δ.Λαρισαίων και του Δ.Τεμπών  και που μεσα απο την κοινή προσπαθεια στηρίζουμε  τα παραλια του Δ.Τεμπών και προσπαθούμε απο κοινού  να βρουμε λύσεις πάνω σε προβλήματα που αντιμετωπίζουμε .
Ακομη στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δ.Τεμπών κ.Χρήστος Τσάτσαρης ,Κωνσταντίνος Νταφούλης ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Αχιλλέας Διψάνας και Βασίλης Ζάχος ,ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας καθώς και πλήθος κόσμου .

Προηγούμενο άρθρο 13 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε όλη τη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Το Μνημόνιο της Αριστεράς έργο των χειρών τους!