Άθλος, πλέον, η έγκαιρη καταβολή μισθών και συντάξεων!


«Η χώρα, λόγω μιας άφρονος και ανεύθυνης πολιτικής αιωρείται στο χείλος της καταστροφής, ένα βήμα πριν από την έξοδό της από την ευρωζώνη, ένα βήμα πριν την απώλεια του κεκτημένου της ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε μήνυμά του προς τον κ. Ιωάννη Σταμούλη, πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστών,  με αφορμή τη διοργάνωση του 19ου συνεδρίου της στη Λάρισα.

Στο μήνυμά του ο κ. Χαρακόπουλος αναφέρει: «όπως και εσείς αντιλαμβάνεσθε, οι δραματικές πολιτικές εξελίξεις δεν μου επιτρέπου να είμαι μαζί σας. Γνωρίζω προσωπικά την αυταπάρνηση την οποία επιδεικνύετε τα στελέχη και τα μέλη του πυροσβεστικού σώματος στην επιτέλεση του καθήκοντος, με αποδοχές που δεν ανταποκρίνονται στην σημασία και την επικινδυνότητα του έργου σας. Δυστυχώς, στο σημείο που σήμερα έχουμε βρεθεί, με ευθύνη όσων κυβερνούν τον τόπο από τις 25 Ιανουαρίου, είναι άθλος η έγκαιρη καταβολή μισθών και συντάξεων!

Η χώρα, λόγω μιας άφρονος και ανεύθυνης πολιτικής αιωρείται στο χείλος της καταστροφής, ένα βήμα πριν από την έξοδό της από την ευρωζώνη, ένα βήμα πριν την απώλεια του κεκτημένου της ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Βρισκόμαστε, πλέον, ενώπιον τραγικών εξελίξεων, που θα πλήξουν όχι μόνον την οικονομία αλλά την κοινωνική συνοχή και τη λειτουργία του κράτους, και θα υπονομεύσουν καταλυτικά την κυριαρχία της χώρας. Υπάρχει ακόμη μια μόνον τελευταία ελπίδα, για να μην ανοίξει το “κουτί της Πανδώρας”, και γι’ αυτό όλοι οι πολίτες, χωρίς εξαίρεση οφείλουν με υψηλό αίσθημα ευθύνης να συμβάλουν στη σωτηρία της Ελλάδας».

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάστηκε η εγκληματική δράση σπείρας που ενέχεται σε σωρεία κλοπών
Επόμενο άρθρο Κεντρική εκδήλωση ΝΕ Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα