Ο Ροντούλης στους Καταδρομείς της Λάρισας


 Τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Λάρισας επισκέφθηκε ο βουλευτής και υπ. Περιφερειάρχης κ. Αστέριος Ροντούλης, προκειμένου να ενημερωθεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το κοινωνικό έργο και την δράση που αναπτύσσει η ΛΕΚ.

 Ως γνωστόν, η Λέσχη διαθέτει Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών, ενταγμένη στην Πολιτική Σχεδίαση Εκτάκτου Ανάγκης της Νομαρχίας, αναλαμβάνει κάθε καλοκαίρι με περιπολίες καθήκοντα δασοπροστασίας και έχει συγκροτήσει ομάδα αιμοδοτών, που τηρεί δική της μερίδα στο τμήμα αιμοδοσίας του ΓΝΛ, βοηθώντας εκατοντάδες συμπολίτες που χρειάζονται αίμα.

«Όλα αυτά καταδεικνύουν ότι η ΛΕΚ Λάρισας επιτελεί ένα μεγάλο κοινωνικό έργο σε καθαρά εθελοντική και ανιδιοτελή βάση. Τέτοιοι Σύλλογοι είναι το καμάρι μιας πόλεως, καθώς με αλτρουισμό διαχέουν στην κοινωνία το πνεύμα του εθελοντισμού και της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Η Πολιτεία, αλλά και η αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση έχουν την υποχρέωση να συνδράμουν το έργο και τις δράσεις των συλλογικών αυτών οντοτήτων», δήλωσε ο κ. Ροντούλης, ευχαριστώντας τα μέλη της ΛΕΚ Λάρισας για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν

Προηγούμενο άρθρο Πουλάκη για τη Θεσσαλία στηρίζει ο ΣΥΝ
Επόμενο άρθρο Από την Ελλάδα συμμετέχει η Λαογραφική Εταιρία Ελασσόνας