Ο Γιώργος πασχόπουλος ανακοινώνει τους υποψήφιους του συνδυασμού δήμος Ελασσόνας


Ανοιχτή εκδήλωση πραγματοποίει ο Συνδυασμός «Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία» του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Γιώργου Πασχόπουλου και υποψηφίου για τον ενιαίο Δήμο Ελασσόνας, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα «Δίας», στις 8 το βράδυ Ο Δήμαρχος θα ανακοινώσει τους βασικούς άξονες του προεκλογικού του προγράμματος και θα παρουσιάσει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία» συμμετέχουν προσωπικότητες από την περιοχή της Ελασσόνας και τους πρώην δήμους και κοινότητες που ενσωματώνονται στο νέο Δήμο Ελασσόνας. Διακεκριμένοι επιστήμονες, επιτυχημένοι επαγγελματίες, άτομα ευρείας κοινωνικής και επαγγελματικής αποδοχής, έμπειροι αυτοδιοικητικοί, αλλά και νέοι άνθρωποι με διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κοινή πεποίθηση όλων, πως η περιοχή έχει ανάγκη από τη συμμετοχή όλων των παραγωγικών και πνευματικών δυνάμεων, για να μπει σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας.

Κατά την παρουσίαση ο Δήμαρχος Γιώργος Πασχόπουλος θα κάνει έναν απολογισμό της τετραετίας που πέρασε, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τους Βασικούς Άξονες της πολιτικής του για την επόμενη τετραετία.

Προηγούμενο άρθρο ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
Επόμενο άρθρο O Κώστας Αγοραστός στους Εργαζόμενους του ΟΣΕ