Ρένα: Συνηθίστε το ρόλο του Δημάρχου…


Η επικεφαλής της παράταξης < ΛΑΡΙΣΑ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ > του δήμου Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Όσο περνάνε οι μήνες, τόσο οι πολίτες της Λάρισας έχουν την ευκαιρία να διαπιστώνουν συνεχώς πως η προεκλογική ρητορεία του κ. Καλογιάννη και η μετεκλογική του πρακτική απέχουν έτη φωτός. Το μόνο που παραμένει ίδιο και σταθερό είναι η επιλογή των προσωπικών επιθέσεων, όταν τα πράγματα «ζορίζουν». Έτσι και σήμερα, η δημοτική αρχή αντί να απαντήσει στην ουσία του θέματος που του θέσαμε , προς ενημέρωση και των συμπολιτών μας, προχώρησε σε μια προσωπική επίθεση κατά της κ. Καραλαριωτου για να κρύψει προφανώς την αδράνεια τόσων μηνών.

Επί της ουσίας ενημερώνουμε τους πολίτες πως η διασφάλιση των συμφερόντων της πόλης σημαίνει ότι πρέπει άμεσα να ολοκληρωθεί το έργο της οδού Σάκη Καραγιωργα γιατί σε διαφορετική περίπτωση το κόστος του έργου θα καταλογιστεί στους πολίτες του Νομού μας , δηλαδή σε όλους εμάς. Το αν αυτό πραγματοποιηθεί ως δια μαγείας και όλως τυχαίως λίγες μόλις μέρες μετά την δημόσια τοποθετησή μας, μακάρι να γίνει κι έτσι.

Επίσης καλό είναι από τώρα να μας ενημερώσει μήπως σε λίγες μέρες υπάρχει η πιθανότητα να διαθέσει το ποσό των 200.000 ευρώ περίπου για να ολοκληρωθούν τα έργα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, έτσι ώστε να αποδοθεί προς χρήση και να μην αποτελεί εστία μόλυνσης, να καθαρίσει τα χορτάρια, τα οποία έχουν υπερβεί τα επιτρεπτά όρια και κινδυνεύουν οι Λαρισαίες και Λαρισαίοι από ερπετά και ζιζάνια, να ξεκινήσει την επιδιόρθωση δρόμων και πεζοδρομίων, θέματα δηλαδή που και με αυτά ασχοληθήκαμε αλλά δεν έγινε το παραμικρό.

Όπως και να χει εμείς θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική και να πιέζουμε προς την κατεύθυνση της λύσης των χρόνιων προβλημάτων της πόλης, γιατί πολύ απλά αυτός είναι ο ρόλος μας, αυτή είναι η μοναδική αγωνια μας . Το αν ο κ. Δήμαρχος ενοχλείται, είμαστε σίγουροι πως θα το συνηθίσει. Αυτό που προέχει τώρα όμως είναι να συνηθίσει το ρόλο του «Δημαρχου» και από τη θεωρία να περάσει στην πράξη. Γιατί πολύ απλά αυτός είναι ο δικός του ρόλος.

Προηγούμενο άρθρο Στην 1η Στρατιά Λάρισας ο αναπλ. Υπ. Εθν. Άμυνας
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 33χρονος με κάνναβη