Συμπόσιο Ποδοσφαίρου στην Λάρισα


 Στο AEL FC ARENA, θα πραγματοποιηθούν από την ερχόμενη Παρασκευή και για 3 ημέρες, οι εργασίες Πανθεσσαλικού Συμποσίου Ποδοσφαίρου.

«Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΕΠΦΑ), αποφάσισε να διοργανώσει το Συμπόσιο Ποδοσφαίρου την συγκεκριμένη χρονικά στιγμή για δύο λόγους:

Πρώτος, για να προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώση στους ανθρώπους που ασχολούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με την προπονητική του ποδοσφαίρου και  δεύτερος να συμβάλλει στη δημόσια διαβούλευση για τα προβλήματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, προσφέροντας βήμα σε φορείς και ανθρώπους που δραστηριοποιούνται με το άθλημα του ποδοσφαίρου και ουσιαστικές προτάσεις διεξόδου, του δημοφιλέστερου αθλήματος, από την κρίση αξιοπιστίας που διέρχεται», αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ Δημήτρης Γρηγοριάδης και συμπληρώνει, «Οι τρεις σεμιναριακές ημερίδες με την προσεγμένη θεματολογία και τους  εξαιρετικούς εισηγητές, καθώς επίσης και η συμμετοχή πολλών φορέων και ανθρώπων του ποδοσφαίρου εγγυώνται την επιτυχία  της διοργάνωσης του Πανθεσσαλικού Συμποσίου Ποδοσφαίρου.

Εύχομαι το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, απαλλαγμένο από τα βάρη και τις πρακτικές του παρελθόντος που το οδήγησαν στην παρακμή, να βρει σύντομα την αξιοπιστία του».

Κατά την διάρκεια των εργασιών του τριήμερου Συμποσίου περιλαμβάνονται με τη σειρά οι ακόλουθες ενότητες:

Α. Επιμορφωτική Ημερίδα «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ», Παρασκευή 1 Ιουλίου και ώρα  11.00-18.30 Εισηγητές, Τάκης Οικονομόπουλος, Προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Πλαβούκος, Προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Σκόλιας, MSc, Εργοφυσιολόγος και Γιάννης Οικονομόπουλος, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, Διατροφολόγος

Β. Τελετή Έναρξης Συμποσίου, Παρασκευή 1 Ιουλίου  και ώρα 19.30

Γ. Ειδική Ημερίδα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ», Σάββατο 2 Ιουλίου και ώρα 11.00-19.00 Εισηγητές, Βασίλης Αλεξίου, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος Διδακτορικού τίτλου Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Προπονητής Ποδοσφαίρου, Γιώργος Σκόλιας MSc, Εργοφυσιολόγος, Εισηγητής Σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Δ. Στρογγυλή Τράπεζα «ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ», Σάββατο 2 Ιουλίου και ώρα 19.30

Ε. Ενημερωτική  Ημερίδα «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ», Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα 11.00-17.30 Εισηγητές, Γιώργος Βαζάκας, Προπονητής Ποδοσφαίρου, Νίκος Γκουλής, Προπονητής Ποδοσφαίρου, Σίνισα Γκόγκιτς, Προπονητής Ποδοσφαίρου και Βασίλης Βούζας, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, Προπονητής Ποδοσφαίρου
 
Τις εργασίες του Συμποσίου μπορούν να παρακολουθήσουν, Προπονητές Ποδοσφαίρου, Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, Ποδοσφαιρικοί Παράγοντες, Διαιτητές Ποδοσφαίρου και Αθλητικογράφοι.

Οι εργασίες του Συμποσίου θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του AEL FC ARENA, εκτός από την Πρακτική Ενότητα της Επιμορφωτικής Ημερίδας «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεάπολης.

Δηλώσεις συμμετοχής, γίνονται στο 2109765100 και 2109711213.

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινά στη Λάρισα το 22ο παγκόσμιο συνέδριο ποιητών
Επόμενο άρθρο Παραλίμνια εκδήλωση 9-10 Ιουλίου φράγμα λιβαδιού