Έκθεση 12 Λαρισαίων καλλιτεχνών στη Πινακοθήκη Γόννων


Εγκαινιάζεται το Σάββατο 16 Μαίου στην Πινακοθήκη Γόννων έκθεση 12 Λαρισαίων καλλιτεχνών. Είναι όλοι τους φοιτητές Σχολής Καλών Τεχνώνκαι συνεργάζονται ή συνεργάστηκαν με το τρίτο εργαστήριο ζωγραφικής του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Εκθέτουν οι :  Ανδρεάδη Πελαγία, Δαλάκα Αλεξάνδρα , Δόβρης Ηλίας, Κουλιού Βασιλίνα, Κωτούλας Κωνσταντίνος, Κωτούλα Χρύσα, Οικονόμου Δήμητρα, Παλάντζας Δημήτρης,  Παναγιώτου Μαρία, Παππά Μαρία, Ρεβήσιος Χαράλαμπος και ΤσόγκαΙωάννα, την εργασία των οποίων διερευά με κείμενό της η κα. Άννα Σπανοπούλου- Κωσταρίγκα,φιλόλογος καιιστορικός της τέχνης.

Η Πινακοθήκη Γόννων , ανοιχτή σ’ ολες τις πλευρές της τέχνης,  ζητά να μάθει, να δείξει και να αναδείξει το εικαστικό πρόσωπο του πολιτισμού μας.  Στη προκειμένη περίπτωση η εντοπιότητα όλων των συμμετεχόντων έρχεται να αυξήσει, κατα πολύ, αυτό το ενδιαφέρον.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο καθηγητής τους κ. Γιώργος Τσακίρης

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 7:30 μμ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 16 Ιουνίου 2015

Προηγούμενο άρθρο Τίμησαν τον Κ. Αγοραστό μέλη του «artfools» για τη συνδρομή της Περιφέρειας στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας
Επόμενο άρθρο 88 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της φτώχειας