Ολοκληρώθηκε η 24η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος


Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι εργασίες της 24ης Πανθεσσαλικής Οδοντοστοματολογικής Συνόδου  στο ξενοδοχείο “Thessalikon Grand” στην Καρδίτσα με τη φροντίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Η καθιερωμένη Πανθεσσαλική Σύνοδος προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην επιστημονική γνώση, στηρίζοντας έμπρακτα τις ανάγκες συνεχούς επιμόρφωσης και δια βίου εκπαίδευσης των οδοντιάτρων της Θεσσαλίας, με το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα τόσο σε θέματα καθημερινής οδοντιατρικής πρακτικής αλλά και εξειδικευμένων ζητημάτων.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου οι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, από την πληθώρα των εμπορικών και φαρμακευτικών εταιρειών του οδοντιατρικού χώρου, στην υλικοτεχνική υποστήριξη του οδοντιατρείου με την έκθεση υλικών, εργαλείων, μηχανημάτων και προϊόντων στοματικής υγιεινής.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαΐου ξεκίνησε η προσέλευση των συναδέλφων τόσο από όλη τη Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και Αθήνα αλλά και μακρινές πόλεις όπως Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Πρέβεζα. Μετά την παρακολούθηση των διαλέξεων της πρώτης μέρας ακολούθησε η επίσημη έναρξη του συνεδρίου με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Σωκράτη Βασιλάκο που ανέπτυξε το θέμα «Λίμνη Πλαστήρα: Όραμα και πραγματικότητα», και η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη δεξίωση των συνέδρων και λοιπών προσκεκλημένων. Το επιστημονικό πρόγραμμα συνεχίστηκε με μεγάλο ενδιαφέρον το Σάββατο και την Κυριακή.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν για την άρτια διοργάνωση του συνεδρίου, που απέσπασε κολακευτικά σχόλια τόσο από τους συνέδρους και τους εκπροσώπους των εταιρειών αλλά και τους προσκεκλημένους.

Την σκυτάλη πλέον παρέλαβε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας για το επόμενο ραντεβού στο Βόλο τον Μάιο του 2016.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η ζωή είναι τέχνη και πρέπει να μάθεις να τη ζεις
Επόμενο άρθρο Γραφεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών στη Θεσσαλία