Δύο προσλήψεις στο δήμο Τεμπών


Την πρόσληψη δύο εργαζομένων ανακοινώνει ο δήμος Τεμπών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο μηνών, για την κάλυψη άμεσων εποχικών υπηρεσιακών αναγκών του Δήμου για την εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητας, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:

tempi_proslipseis_aftodioikisi

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 .
3. Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων ομάδας Ζ’ , τάξης Β (201-300 Hp). Ελλείψει αυτού, άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων ομάδας Ζ, τάξης Γ (101-200 Hp)
4. Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ερασιτεχνική ή επαγγελματική,
5. Φωτοαντίγραφο Δευτεροβάθμιου τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού. Ελλείψει αυτού, απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλ. απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού Σχολείου).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μόνο στα γραφεία του Δήμου Τεμπών (Δ/νση: Μακρυχώρι, τηλ: 24953-50410) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Παπαδημητρίου Δήμητρα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου ήτοι από 09/05/2015 έως και 13/05/2015

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας: «Μέσα σε τρεις μήνες γυρίσαμε τρία χρόνια πίσω»
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Απόρρητη η λίστα των 85.000 προσώπων που έβγαλαν χρήματα έξω