Το ΕΚΝΛ για τους απλήρωτους εργαζόμενους στην Αρωγή


Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει τον όμιλο Euromedica –Αρωγή (Θεσσαλίας) γιατί έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους για 7 μήνες, αναγκάζοντας τους να ζουν με δανεικά, εξωθώντας τους στην ανέχεια και στην εξαθλίωση.

Η απλήρωτη εργασία αποτελεί τακτική του ομίλου πανελλαδικά εδώ και 5 χρόνια τώρα, όπως κάνουν και άλλοι επιχειρηματίες του κλάδου. Ενός κλάδου που ευνοείται από τις πολιτικές των κυβερνήσεων διαχρονικά, και παρουσιάζει ανάπτυξη και κερδοφορία.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι με επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας και αξιώνει την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων στους απλήρωτους εργαζόμενους της ΑΡΩΓΗΣ, όπως και σε όλους τους άλλους εργαζόμενους του κλάδου.

Καλεί όλα τα σωματεία και εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζόμενων της ΑΡΩΓΗΣ, και να αντιμετωπίζουν αγωνιστικά σε κάθε επιχείρηση την απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία.

Η πείρα από πολλές περιπτώσεις επιχειρήσεων, που οι εργαζόμενοι δεν αντιδρούσαν και δεν διεκδικούσαν για αρκετό καιρό, δεν εξασφαλίζει ούτε την σωτηρία της δουλειάς, ούτε την πληρωμή στο τέλος των δεδουλευμένων.

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση Σιούφα για το θάνατο της Λένας Ράλλη
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον μαχητή Άγγελο Τσιτώτα