Πασχαλινά γεύματα από το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Λαρισαίων


Το Κοινωνικό Συσσίτιο, στη συνεχόμενη προσπάθεια στήριξης των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, οργάνωσαν  Πασχαλινό Γεύμα για απόρους και άστεγους κατοίκους της πόλης.

Την αλληλεγγύη, αλλά και την έμπρακτη στήριξη τους σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης επέδειξαν τοπικά καταστήματα όπως: αρτοποιεία, κρεοπωλεία, η Κεντρική Λαχαναγορά,  αλλά και απλοί πολίτες της Λάρισας προσφέροντας, τρόφιμα για το Πασχαλινό Τραπέζι του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Λαρισαίων.

Χαρακτηριστικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα αρτοποιεία  όπως “ΑΦΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΤΟΛΑ Ο.Ε.”, “ΚΟΥΚΟΛΙΤΣΟΣ”, “ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Ο.Ε.”, “ΜΑΛΙΣΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ & ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο.Ε.”, “ΝΕΝΤΟΥΔΗΣ”, “BREAD SHOP”, “ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ”, “ΑΧΙΛΛΕΑΣ”, “ΑΦΟΙ ΑΗΔΟΝΗ Ο.Ε.”  όπου συνέβαλαν δωρίζοντας τσουρέκια και κουλούρια,

το κρεοπωλείο “ΛΙΟΠΡΑΣΙΤΗΣ” για την προσφορά σε κρέατα, τα σούπερ μάρκετ “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” και “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”, τα πτηνοτροφεία “ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ” & “ΜΑΝΩΛΑΣ” για τη χορηγία αυγών, καθώς και την 1η Στρατιά που παρασκεύασε 50 κιλά ψωμί για το πασχαλινό τραπέζι.

Τη διανομή των γευμάτων, η οποία πραγματοποιήθηκε το Μ. Σάββατο στο χώρο της τραπεζαρίας του Κοινωνικού Συσσιτίου παρευρέθηκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δεληγιάννης Δημήτρης και η Διευθύντρια Πρόνοιας κ. Ζιώγα Έφη.

 

 

Προηγούμενο άρθρο 10ημερο εργαστήριο στην Ελασσόνα στα πλαίσια του προγράμματος Εγγύηση για τη Νεολαία
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας