Εγκαίνια έκθεσης Χατζηνίκου στην πινακοθήκη Γόννων


Μια δεύτερη έκθεση του Κλεάνθη Χατζηνίκου εγκαινιάστηκε  σήμερα  Κυριακή το πρωί στην Πινακοθήκη Γόννων .Πρόκειται για έργα από την ίδια θεματολογία: «Ελληνική Διαχρονικότητα Λαογραφίας και Εθνογραφίας» που απασχολεί τον καλλιτέχνη.

Στα εγκαίνια απεύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για τον ζωγράφο  ο Καθηγητής κ. Ζήσης Παπαδημητρίου .οπως και ο ζωγράφος και εκθέτης  κ.Κλεάνθης Χατζηνίκος που μιλησε για τα εκθέματα του.

Ακόμη παραβρέθηκαν η υπεύθυνη  πινακοθήκης κ.Μαρία Λαγού , οι Αντιδήμαρχοι κ.Κωνσταντίνος Νταφούλης ,Κ.Αστέριος Σαίτης ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Γεωργία Τσόπα και Γεώργιος Κυρίτσης ,ο Αντιπρόεδρος του Οργαμισμου Πολιτισμού Αθλητισμού Περιββάλοντος &παιδείας κ.Λάμπρος Ζάρρας οπως και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαίου.

«Η δουλειά αυτή» όπως τονίζει σε κείμενό του ο καθηγητής Ζήσης Παπαδημητρίου «με αντικείμενο τα ήθη και έθιμα της χώρας μας, συμβάλλει τα μέγιστα στη συνειδητοποίηση, καθώς και στη διατήρηση των παραδόσεων που συνέχουν το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του λαού μας».

Προηγούμενο άρθρο Πέτυχε η προβολή για τον Παραπόταμο, την ελιά και το λάδι
Επόμενο άρθρο Ποδοσφαιρικοί αγώνες για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς από το ΕΚΝΛ