Δήλωση Κέλλα για το άρθρο Πανούση


Μετά τη δημοσίευση του σημερινού άρθρου του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της ερώτησης που κατέθεσα στη βουλή, μαζί με συναδέρφους μου της ΝΔ, η οποία ανεδείκνυε τα φαινόμενα της γενικευμένης ανομίας και του ελλείμματος αστυνόμευσης που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα κάποιοι να κάνουν, βασίμως, λόγο για «ανοχύρωτες πόλεις» και σήμερα ο κ. Γιάννης Πανούσης, με άρθρο του που δημοσιεύεται στα «ΝΕΑ» έρχεται να προσθέσει δυο νέα ερωτήματα τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να συμπληρώνουν την ερώτησή μας.

«Έχει επιστημονικό ενδιαφέρον το ότι μερικοί «καθαρόαιμοι Αριστεροί» (ποιος τους έχρισε, άραγε;) θεωρούν «φασιστικό» ό,τι δεν τους αρέσει και το υβρίζουν ως χυδαίο. Ιδού το ήθος των «γνησίων»…

Θα ήθελα να μάθω πώς νοούν οι «καθαρόαιμοι» την «Αριστερή Αστυνομία». Να καίγονται οι αστυνομικοί από τους κουκουλοφόρους; Κι αν ναι, ποιοι εκπροσωπούν τη Δημοκρατία και την κοινωνία και από ποιους ελέγχονται;», γράφει ο κ. Πανούσης, ο οποίος όμως τυχαίνει, την ίδια ώρα που θέτει τα παραπάνω ερωτήματα, να είναι και ο υπεύθυνος υπουργός ο οποίος θα πρέπει να τα απαντήσει!

Ο λόγος πλέον είναι ξεκάθαρο πως ανήκει στον Πρωθυπουργό. Μέχρι να απαντήσει όμως στον υπουργό του, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία, θα περιμένω με ενδιαφέρον την απάντηση των λαλίστατων συντρόφων του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στα ερωτήματα του δικού τους υπουργού!»

Προηγούμενο άρθρο Τρεις συλλήψεις για μεταφορά αλλοδαπών και κατοχή αφορολόγητου καπνού
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει η 3η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας